zaterdag 11 januari 2014

[Review] Max French Manicure Set

Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar goede witte lakken voor french manicures. Ik ben een tijd een favoriete van la Femme Beauty gehad, maar die kon ik nergens meer vinden. Vervolgens heb ik een heel flesje White van E.L.F. opgemaakt, en kon ik weer een nieuwe zoektocht gaan beginnen! Bij de Action kwam ik dit french manicure setje tegen. Het french manicure setje bevat:
- Base polish
- White polish
- Topcoat
- sjablonen

Dit zijn mijn kale natuurlijke nagels. Leuk om straks even het verschil te zien!

Ik begon met een laagje van de basepolish. Deze heeft in het flesje een lichte roze kleur. De lak geeft de nagels meer een mooie gloss dan echt een kleur. De basepolish geeft wel echt een hele mooie gloss zoals je kunt zien!

De volgende stap is eigenlijk het plakken van de sjablonen, maar ik heb altijd ruzie met deze dingen. Ik heb de french dus even snel uit de hand gemaakt. Omdat ik meer wilde testen of de witte kleur echt goed wit was, heb ik niet veel aandacht besteed aan een perfecte french (het ging er na de foto's meteen weer af).

De laatste stap is het aanbrengen van de topcoat. Deze sealt de french manicure met een mooie glans en verlengt de houdbaarheid van de french manicure!

Conclusie: Met een prijs van maar €0,99 is dit echt een french manicure setje die ik kan aanraden! De witte lak is ├ęcht goed wit en niet zo sheer als sommige andere setjes zijn. Sjabloontjes zijn altijd mooi meegenomen wanneer je deze graag gebruikt natuurlijk. De base en topcoat zijn verder ook prima. Eigenlijk heb ik niets negatiefs te melden!

Wat is jullie favoriete merk qua french manicure setjes?
 

2 opmerkingen:

  1. Ziet er zeker mooi ui! Ik gebruik altijd die van koh of rimmel.maar deze is erg mooi ook.gr.kirsten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik maak jaarlijks zo'n 2 flesjes witte nagellak leeg dus zoek zelf meestal een wat budget optie! Koh heeft overigens wel erg mooie lakjes!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations