vrijdag 11 april 2014

Catrice - Keep Pool

Dit lakje van Catrice heb ik al een tijdje in mijn swatchbakje liggen. Ik weet niet 100% zeker of Keep Pool uit de nieuwere collectie komt, maar volgens mij niet! In ieder geval was ik erg benieuwd naar dit mooie blauwe kleurtje!

Keep Pool leek in het flesje een donkere blauwe lak met shimmer finish te zijn. Tijdens het aanbrengen merkte ik al snel op dat de lak op mijn nagels helemaal niet zo donkerblauw is. De kleur neigt iets meer richting medium blauw!


De lak viel mij eerlijk gezegd best wel tegen op mijn nagels. Ik verwachtte de kleur veel donkerder, maar ook de dekking viel mij best wel tegen. Daarnaast vond ik de substantie van dit lakje ook wel erg waterig!

Op de swatches hierboven gebruikte ik twee laagjes lak. Wel zag je echt nog duidelijk mijn eigen nagel door de lak heen, een derde laagje kan dit iets verhelpen, maar of de lak dan 100% gaat dekken durf ik niet met zekerheid te zeggen. 

Al met al is dit toch niet helemaal het kleurtje wat ik zelf verwachtte. Wat vinden jullie van Keep Pool en hebben jullie dit lakje zelf ook? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations