dinsdag 8 april 2014

[Swatches] Catrice Holomania

Wegens behoorlijk wat tijdgebrek hebben jullie even geduld moeten hebben op de laatste Catrice swatches. Maar vandaag heb ik voor jullie de vier lakken uit de Holomania collectie van de Luxury Lacquers geswatcht. Na deze swatches zijn er nog vier chameleon lakjes over, ook deze komen natuurlijk zo snel mogelijk online! Jammer genoeg scheen het zonnetje net niet tijdens het swatchen, maar ik kan wel alvast verklappen dat de holo pretty is!

Holo Manolo


Holo Manolo is een zilverkleurige holografische lak. Dit lakje heb ik al eerder gebruikt voor mijn Holo Moons nailart! De lak dekt vrij goed met 1 laagje. Ik heb hierboven twee laagjes aangebracht.

ApHolo 7


ApHolo 7 is een mooie blauwkleurige holografische lak. Dit lakje doet me sterk denken aan een blauwe holo van China Glaze die ik al een tijdje heb. Ook deze lak dekt vrij goed met 1 laagje, ook hier bracht ik op de swatches wel twee lagen aan.

Holo in One

Holo in one is een ontzettende mooie mintgroene holografische lak. Deze kleur holo had ik nog niet, dus vind ik hem ook meteen extra mooi! Holo in one dekt ook met één laagje, maar omdat ik de finish met twee lagen net even iets mooier vind, zie je hierboven twee lagen.

Plum me up Scotty
Het allerlaatste lakje is een lilakleurige holo. Ook deze kleur holografische lak had ik nog niet in mijn collectie. Plum me up scotty dekt iets minder goed met één laagje dan de vorige lakken, maar met twee laagjes is de dekking prima in orde.

Conclusie: Ontzettende gave holografische lakjes! Ik ben vooral in de zomer echt gek op holo's en vind het dan zelf ook geen probleem dat ik al een zilveren en blauwe holografische lak in bezit had (zal deze met een mooi zonnetje eens met elkaar vergelijken!). De kwastjes van de holo's waren redelijk te doen, in ieder geval zaten er geen enorme misbaksels tussen deze keer! Nog steeds ben ik wel van mening dat Catrice hier best wel eens aan zou mogen werken!

Welke kleur vind jij het mooist? Ik vind Holo in one echt ontzettend gaaf!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations