donderdag 10 april 2014

OPI - Cute Little Vixen

OPI is een ontzettend mooi merk met nog veel mooiere lakjes! Persoonlijk vind ik de lakjes van OPI in Nederland overpriced. Rond de €16,- ben je al snel kwijt voor een OPI lakje terwijl de prijs in Amerika op een paar dollar ligt! Toen ik op de beurs was en een bak met OPI lakjes voor €5,- spotte, zocht ik vier leuke lakjes uit! 

Cute Little Vixen is een lakje uit de Mariah Carey Holiday collectie uit 2013. Omdat deze collecties wat ouder zijn gingen deze voor een klein prijsje weg. Maakt voor mij niets uit, ik ben niet zo heel vatbaar voor al die nieuwe collecties!


De kleur van Cute Little Vixen is heel apart. Hij oogt donkerrood, maar tegelijkertijd zit er iets van een roze shimmer in de lak waardoor de lak weer wat richting roze neigt. 

Het kwastje van de OPI lakjes zijn recht afgesneden en niet zo heel erg breed. Best grappig want toen ik járen geleden voor het eerst een OPI lakje uitprobeerde kon ik niet omgaan met de voor toen 'enorme brede kwast'. Met de nieuwe kwastjes van lakjes tegenwoordig valt de breedte van OPI reuze mee. Nu kan ik eigenlijk erg goed omgaan met deze breedte kwastjes!

Wat vinden jullie van Cute Little Vixen? Een kleurtje voor jou of absoluut niet? 

2 opmerkingen:

  1. Oeh 5 euro! Dat is een mooie prijs! Erg mooi kleurtje dit! De shimmer erin vind ik erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations