zaterdag 26 april 2014

[Nailart] Koningsdag!

Goedemorgen allemaal! Dit jaar vieren wij voor het eerst Koningsdag. De routine is hier eigenlijk niet veel anders dan op Koninginnedag vorig jaar! Vanavond ga ik gezellig in het centrum wat bandjes kijken en vanmiddag gewoon gezellig over de vrijmarkt wandelen. Goed de nailart voor vandaag, want die maakte ik natuurlijk ook speciaal voor deze dag!

Al een aantal jaren achter elkaar maak ik fanatiek oranje en rood/wit/blauwe nailarts tijdens Koninginnedag (nu dus Koningsdag) en het WK/EK voetbal. Dit jaar was het dus weer een flinke uitdaging om iets nieuws te bedenken. Dit keer pakte ik uit met beads, kleine gouden balletjes!


De basis van deze nailart is het oranje lakje welke ik gisteren al aan jullie liet zien. Ik maakte een gradiënt met een gouden glitter lak van OPI. Deze gradiënt is de basis van de nailart! Eén voor één legde ik de gouden balletjes in de vorm van een kroontje, ik heb dit uit mijn hoofd gedaan dus dit was nogal een uitdaging. Hij is niet helemaal recht geworden, maar ach voor een eerste keer een random design ontwerpen met losse balletjes is het niet slecht!

Ik twijfelde een beetje over het geheel, in eerste instantie had ik enkel de gradiënt en het kroontje op mijn ringvingers. Uiteindelijk met wat hulp via social media besloot ik een rood/wit/blauw hartje erbij te maken op mijn ringvingers! Zo was de nailart geschikt voor de Koningsspelen van gisteren en voor Koningsdag, vandaag!

Hebben jullie ook een oranje nailart gemaakt? Voel je vrij je nailart te delen via de facebookpagina!
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations