donderdag 24 april 2014

Sally Hansen - White Out

Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar goed dekkende witte nagellakken. Op de één of andere manier vliegen deze kleuren erdoorheen! Ik denk dat ik de afgelopen twee jaar al zo'n minimaal 3 à 4 flesjes witte nagellak opgemaakt heb! Toen ik bij de Action White Out van Sally Hansen voorbij zag komen nam ik deze mee voor €0,99. Even testen of dit een fijne wit is!

De swatches zeggen al een hoop! White Out is sowieso al een erg goed dekkende witte nagellak. Perfect voor een felle witte french manicure!


Het eerste laagje van White Out bracht nogal streperig aan, dit doen de meeste witte nagellakken ook wel. Bij laagje twee dekte dit lakje eigenlijk al prima. Hierboven zie je dan ook twee laagjes lak!

De kwastjes van Sally Hansen brengen ook erg fijn aan! Deze zijn niet te breed en niet te smal. Kortom, gewoon een perfect wit nagellakje! Mocht je nog op zoek zijn naar een goede witte lak, neem dan zeker eens een kijkje bij de lakken van Sally Hansen bij de Action, daar zijn ze erg budget verkrijgbaar!

Wat is jullie favoriete witte nagellak? 

12 opmerkingen:

 1. Hij is fijn ja!
  Mijn favo witte lak is "blanco" van NYC :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wist niet dat NYC ook een goede wit had! Bedankt voor de tip, altijd handig!

   Verwijderen
 2. Hoi, ik was ook vorige week opzoek naar een goede witte nagellak. Deze vind ik mooi. Ik ga van de week toch naar Action dus zal zeker ff kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa idd deze is erg fijn! Mocht jr deze niet meer kunnen vinden heb je misschien iets aan de tip hierboven van nyc (kruidvat!). Zelf ben ik jaren fan geweest van la femme beauty - white maar die is bijna nergens meer te vinden! De Action heeft van het merk Max ook een goed french manicure setje met witte lak, die lak is ook erg fijn! Zo heb je in ieder geval genoeg keus!

   Verwijderen
  2. Dankjewel voor de tip! Moet nu zeker lukken.

   Verwijderen
 3. Mooie lak, heb hem ook gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hé is echt heel goed. Ik ben er ook erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit, ideaal voor nailarts, lekker goedkoop ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De primark heeft een heel goed dekkende witte nagellak. 1 coat en dekt gelijk. ik gebruik 'm ook voor mijn nail art. die is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey, lakt wel niet zo dekkend. Heb het nu ook op en na 3 lagen is het nog streperig :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de foto's hierboven zie je het resultaat van twee laagjes lak op mijn eigen nagels. Deze dekte bij mij prima met twee lagen. Alle felle witte nagellakken strepen, dit is helaas iets wat je niet kunt voorkomen bij wit!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations