maandag 28 april 2014

Sally Hansen - Jaded

Bij de Action spotte ik twee mooie mintgroene lakjes van Sally Hansen, Green Tea, een lichtere lak en Jaded, de lak die ik vandaag voor jullie geswatcht heb!

Jaded is een mintgroen lakje met een crème finish. Ik heb inmiddels een beetje een zwak voor mintgroen gekregen, wat een ontzettende mooie kleur is het toch ook!


Het aanbrengen van Jaded was helaas iets minder. De kwastjes van Sally Hansen lakjes vind ik erg fijn, maar dit lakje is qua dekking niet helemaal optimaal. Bij laag één leek het net alsof er nog helemaal niets op mijn nagels zat, jammer!

Ook laag twee vond ik nog erg sheer. Uiteindelijk zie je drie lagen lak op de swatches hierboven. Wel vind ik de finish nog iets vlekkerig en zie je toch hier en daar nog mijn eigen nagels door de lak heen. Momenteel draag ik dit kleurtje op mijn teennagels, en daar is hij wel erg mooi! Op teennagels valt het vlekkerige ook veel minder op!

Wat vinden jullie van Jaded? Hebben jullie dit lakje ook gekocht, je kunt hem vinden voor €0,99 bij de Action!

6 opmerkingen:

 1. Ik zie dat dekking zelfs bij drie lagen nog niet hele goed is en hij vlekt. Dit vind ik zelf altijd erg vervelend dus ik zal het daardoor niet kopen, de kleur vind ik wel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja jammer he! Vind hem zelf qua finish ook niet zo mooi. Had er vanuit het flesje wel iets meer van verwacht! Hoop dat de andere mintgroen, green tea, beter is!

   Verwijderen
 2. Jammer van die saly hansen lakjes van de action! ik had er zelf ook een aantal gekocht en ik heb er pas 1 op mn nagels gedragen. Het is een koraal kleur. (naam staat niet op het flesje) en die vlekt dus ook zo, zelfs na 3 laagjes net als jou.
  Ik hoop dat de rest van mijn aangeschafte lakjes wel normaal lakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat balen zeg! Ik heb white out van Sally Hansen ook geprobeerd, en die was wel fijn! Er is nog hoop hihi!

   Verwijderen
 3. Wat jammer zeg, maar het kleurtje is wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi met welke gel werk je als ik vragen mag ? Groet laura

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations