vrijdag 25 april 2014

Hema - nr 84

De meeste van jullie weten inmiddels wel dat ik naast de nagelsalon ook nog de studie pabo (leerkracht basisonderwijs, niet die webshop ;-)) volg. Ik heb bijna mijn derde jaar afgerond en ga dus volgend jaar afstuderen! Bij de studie hoort natuurlijk stagelopen en zo nu en dan mag ik al voor leerkrachten invallen, zo ook vandaag tijdens de Koningsspelen! Bij de koningsspelen (en Koningsdag morgen!) hoort natuurlijk een nailart, die nailart zie je morgen, maar vandaag laat ik jullie de swatches van het mooie oranje basislakje zien!

Nr 84 is een wat donkerdere oranje kleur met een shimmer finish. De kleur oranje is mooi en subtiel en niet zo in your face neon oranje. De perfecte basis voor een leuke nailart!


Het kwastje van dit Hema lakje vond ik best aan de smalle kant sinds ik al die bredere kwasten gewend ben! Lastig! De dekking van dit lakje had wel iets beter gekund. Op de swatches hierboven zie je drie lagen lak en nog steeds zie je hier en daar wat van mijn eigen nagel door de lak heen!

Benieuwd naar mijn nailart voor Koningsdag dit jaar? Kom dan morgen zeker even terug!

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations