vrijdag 4 april 2014

[Gelnagels] 4 Random Designs

Al een tijdje dwalen er wat random foto's van gelnagels rond in mijn mapje, nagels die so far nog niet online verschenen zijn, maar welke niet bijzonder genoeg zijn om een aparte post te krijgen. Sommige designs heb ik al eens eerder gemaakt, andere bestaan uit een simpele french met een twist. De post van vandaag is dan ook lekker foto's kijken!Rode gelnagels met twee zilveren streepjes. Ook leuk om te doen met andere kleurencombinaties.Persoonlijk vond ik deze nailart zelf een grote failure... Gelukkig vond mijn moeder ze zelf wel leuk... Twee kleuren glitter met witte streepjes.

Witte french manicure met op de pinknagels een groene glitter french. Deze nagels waren speciaal voor carnaval!

Deze nailart maakte ik al eerder op mijn eigen nagels met Valentijn 2013!

Welke van deze vier designs vind jij het leukst? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations