donderdag 3 april 2014

Instagram #14

Goedemorgen! Op deze vroege ochtend weer een nieuw persoonlijk artikel! Meestal komt er 's middags nog een ander artikel online, vandaag even niet i.v.m. een klein nagelongelukje waarover je strakjes meer leest! Mocht je graag alle foto's eens rustig willen bekijken, dan kun je mij via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

En maar doen alsof ze zo lief is.. Blacky heeft deze week niet zo'n goed humeur. Ze heeft mij al meerdere malen flink gepakt (denk aan krabben, bijten, blazen e.d.) en dat voor de meest domme dingetjes!


Afgelopen zaterdag ben ik op de Beauty Trade Special beurs geweest. Even een fotootje en de shoplog!

Ik ben gek op zomer, een lekker zonnetje en hoge temperaturen. Maar één nadeel... Die verschrikkelijke steekvliegen. Normaal voel je enkel een prikje, maar ik krijg de meest grote rode bulten van die beesten. De foto hierboven viel nog mee. Een dag daarna was die bult 2x zo groot en 2x zo dik!

Zonnetje schijnt, dus de holo lakjes komen uit de kast! Hier komt nog een nailart post over!

Setjes gelnagels!

Toen sloeg het noodlot toe... Ik dacht even snel te gaan scheren en voor ik het wist ging ik perongeluk met een nieuw scheermesje zo over mijn nagel heen! Schrok me rot! Een groot gapend gat in mijn nagel!! 

Het duurde even, maar ik heb het uiteindelijk voor elkaar gekregen om het gat op te vullen met gel! Vraag me niet hoe, maar ik ben superblij dat dat gat nu weg is. Nu is het enkel nog een kwestie van uitgroeien!

En mn cutie Verschoor! Meneer wordt groot, nog ondeugender, maar is nog steeds oh zo lief!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations