vrijdag 18 april 2014

[Swatches] Yes Love - Speckled Lakken!

Ik ben gek op nieuwe dingen uitproberen! Toen ik op de beurs deze twee leuke speckled lakken van Yes Love tegenkwam. Gingen ze met alle liefde mee naar huis om uitgetest te worden! Vandaag heb ik bovenstaande lakjes voor jullie geswatcht!

Nr 62

 

Nr 62 is een lief pastelgroen kleurtje met zwarte speckles. De speckles zijn zwarte glitters in een groot en klein formaat welke vermengd in de lak zitten. Dit geeft een ontzettend leuk effect! Hierboven zie je de lak met 2 laagjes. 

Nr 63

Nr 63 is een pastelkleurig paars lakje wederom weer met zwarte speckles. Ook dit lakje vind ik erg leuk, de speckles geven de lak net een beetje dat extra's! Ook hier gebruikte ik twee laagjes lak.

Wat vinden jullie van deze apart speckled finish? Ik vind het zelf echt enorm leuk!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations