maandag 14 april 2014

Sally Hansen - Resurrection

Ondanks dat het weer nu steeds weer ietsjes mooier wordt en ik toch steeds vaker kies voor de wat fellere en vrolijkere kleurtjes, kon ik Resurrection van Sally Hansen niet weerstaan! Kijk je mee naar de swatches? Ondanks dat de kleur van Resurrection wat donkerder is dan wat ik normaal rond deze tijd draag, vind ik de kleur wel erg mooi! De kleur zelf valt niet in een specifieke categorie, de kleur neigt wat naar blauw, naar grijs en ik herken zelf iets lavendel!

De kwastjes van de complete salon manicure lakken van Sally Hansen vind ik ontzettend fijn aanbrengen! De lak dekt prima met twee laagjes.

Lakjes van Sally Hansen zijn vrij lastig te verkrijgen, de nieuwere collecties zijn ook vrij prijzig. Je betaald zo'n €12,- voor een flesje! Gelukkig hebben we de Action, welke een deel van de oudere collectie heeft opgekocht (o.a. deze!). Dit lakje is voor €0,99 verkrijgbaar bij de Action!

Wat vinden jullie van Resurrection? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations