dinsdag 22 april 2014

[Swatches]Teeez - Play With Pastels

Vandaag laat ik jullie de swatches van dit Teeez play with pastels setje zien! Het setje bestaat uit twee nagellakjes, een paarse crème lak en een nude shimmer tint. Beide lakjes vind ik persoonlijk niet onder pastel vallen, de naam van het setje vind ik ook een beetje misleidend! Op naar de swatches!

Outta Control


Outta Control is een medium paarse lak met een crème finish. De kleur is net even een tintje te donker om onder pastel te vallen. De kleur is bij laag 1 vrij vlekkerig, op de swatches hierboven twee lagen. Dit is een lakje die echt een topcoat nodig heeft, de lak droogt niet met een mooie glans op!

Gutsy
Gutsy is niet zo'n mijn ding. Ik ben niet zo van de nude/aardetinten. Dit lakje heeft een heel fijn shimmertje in haar finish. De lak brengt ook wat vlekkerig aan bij het eerste laagje. Hierboven op de swatches zie je twee lagen lak. 

Conclusie: Het paarse lakje vind ik nog wel leuk, Gutsy is echt mijn ding niet helaas! Jammer dat Teeez dit setje de naam 'play with pastels' gegeven heeft aangezien beide lakjes niet onder pastel vallen!

Welke van de twee lakjes vinden jullie het leukst? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations