woensdag 23 april 2014

[Gelnagels] Burst Out Nailart!

Vandaag heb ik weer een leuke glitter nailart voor jullie klaarstaan! Een erg leuke nailart waarbij je je nagels lekker knallend kan laten opvallen, zonder er ├║ren mee bezig te zijn!

Deze nailart kun je zelf maken met alle kleuren glitters die je maar wilt. Deze mevrouw wilde graag rode glitters met witte nailart. Je hebt voor deze nailart losse glitters nodig (of een goed dekkende glitterlak) een sponsje en een striper. Natuurlijk ook een base- en topcoat wanneer je de nailart aanbrengt op je natuurlijke nagels!


Losse glitter kun je heel makkelijk aanbrengen op de nagel door een deel van de nagel te lakken met een basecoat. Vervolgens doe je wat basecoat op het sponsje en deze dep je in de losse glitter. Direct daarna spons je de glitters over de nagel heen. Even goed laten drogen en met een kwastje kun je alle losse glitter van de nagel vegen!

Wanneer je werkt met losse glitter, moet je deze altijd aflakken met een topcoat voordat je de rest van de nailart kunt maken. Losse glitters zijn hobbelig, waardoor de lijntjes van je striper ook hobbelig kunnen worden. Een topcoat verhelpt dat voor een groot deel! De witte lijntjes heb ik uit de losse hand met een striper op de nagel gezet. De nailart even aflakken met topcoat en klaar!

Wat vinden jullie van deze opvallende nailart? 

1 opmerking:

  1. Ze zijn leuk! Door de streepjes lijkt het net of de nagels in de stiletto style zijn gevijld. Maar gelukkig is dat niet zo. Heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations