donderdag 17 april 2014

Instagram #16

Na een ontzettende korte Instagram update van vorige week, heb ik deze week weer een iets langere post met wat leuke foto's! Je kunt mij natuurlijk ook via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

Na 2,5 jaar mocht ook ik eindelijk mijn propedeuse in ontvangst nemen! Pas vier maanden na het behalen hadden ze alles klaarliggen, maar goed, ik heb hem!


Lig je lekker Blacky? 

De Action weer geplunderd voor wat Sally Hansen lakjes!

 Video van m'n stash uploaden! Benieuwd? Hier kun je hem vinden!

Leuke nageltjes gezet! De onderste is een hele hyperdrukke Paasnailart geworden. Die komt natuurlijk nog in een apart artikel online met meer foto's en uitleg!

Lekker mannetje!

Basis van een nieuwe nailart! Gradiƫnt van wit naar peachy!

Nog een paar maandjes en dan is Verschoor alweer 2 jaar! Ik kan me het zo niet voorstellen hoe het was zonder dit gekke beesie. We zijn echt gek op m en Verschoor duidelijk ook op z'n baasjes. Zo'n ontzettend lieve kat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations