donderdag 17 april 2014

Catrice - Stardust (Crushed Crystals)

Inmiddels overwinnen de liquid sand lakjes steeds meer mijn hart. Ik kon het dan ook niet laten om de complete Crushed Crystals collectie aan te schaffen!

Stardust si een wat donkere liquid sand lak. De kleur lijkt in het flesje vele malen donkerder dan hij uiteindelijk op mijn nagels is. Ik vind de kleur op mijn nagels wat richting grijs/bruin neigen. Terwijl hij er in het flesje toch iets meer zwart/grijs uitziet!


Helaas helaas hield mijn enthousiasme weer een beetje op bij het véél te brede kwastje die absoluut niet fijn lakt. Overigens was ik ook erg teleurgesteld bij het aanbrengen van laagje 1 welke supersheer was!

Uiteindelijk bracht ik twee laagjes aan op de swatch hierboven. Echter had een derde laagje de lak net even iets mooier gemaakt. Uiteindelijk is dit ook niet helemaal maar mijn kleur, maar de liquid sand finish vind ik gewoon wel weer erg leuk!

Wat vinden jullie van Stardust? 

2 opmerkingen:

  1. deze kende ik nog niet van Catrice, tof lakje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, wat zijn deze mooi. Ik heb zelf 4 lakjes van deze collectie maar deze kleuren heb ik nog niet gezien.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations