dinsdag 15 april 2014

[Gelnagels] Red Nails, Silver Tips!

Ook wanneer je niet zo'n ster in nailart bent, kun je al een hoop uitproberen met twee simpele kleurtjes! De nailart van vandaag kun je al namaken wanneer je één gekleurde lak hebt en één striper. Of gewoon twee kleuren lak en een klein penseel! Qua decoratie kun je rhinestones gebruiken, dit hoeft niet.

Ik verwerkte deze nailart in de gel, dit betekend dus ook dat de nagels er minimaal drie weken zo uit blijven zien! Je kunt de nailart zelf natuurlijk gewoon op je natuurlijke nagel maken! Ik begon met het lakken van de complete nagel met een rood lakje van de Hema, je kunt zelf natuurlijk iedere kleur kiezen die je zou willen. 


Met een zilveren striper maakte ik een hoekige french manicure. Ik doe dit door links en rechts halverwege de nagel een stipje te zetten en dan op de top van de nagel in het midden nogmaals een stipje. Deze verbind ik met elkaar en zo krijg je een rechte french. Deze dame wilde zelf iets meer glitter, dus ik bracht over de zilveren lak nog een laagje zilveren glitter aan.

Om het geheel nog wat op te vrolijken bracht ik op de ringvingers en op de duimnagels een zilveren rhinestone aan. Deze kun je ook weglaten mocht je dit niet leuk vinden of niet hebben!

Gaan jullie deze leuke en makkelijke variant van nailart ook uitproberen? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations