woensdag 2 april 2014

[Gelnagels] Purplish Flower Nailart

Ik vind het erg leuk om met bepaalde kleurenthema's te werken. Zo maakte ik dit keer met het thema paars weer een leuke nailart op gelnagels. Kijk je mee?

Ik wilde graag een keer uittesten hoe liquid sand lakjes eruit zien verwerkt in gel. Het effect valt weg en de lak glanst wat meer, maar qua kleur blijft de lak gelukkig hetzelfde! Met de paarse liquid sand van Catrice uit de Luxury Lacquers collectie, PLUMbeach, lakte ik een schuin deel van de nagel. 


Langs de schuine rand van PLUMbeach lakte ik met een special effect topper van Essence een paars glitterrandje. Gewoon op een speelse manier zodat de glitters een beetje leuk verdeeld worden.

Op de ringvingers en op de duimnagels maakte ik met een crème, paarse en zwarte striper een leuk bloemetje. Crème voor de blaadjes, paars voor de details en zwart voor het hart van de bloem. De bloem kun je eventueel ook op alle nagels maken, echter wordt de nailart dan wel een stuk drukker, hier moet je van houden!

Wat vinden jullie zelf leuker? De bloemen als effect of juist op alle nagels een bloem? Ik vind zelf beide leuk! Ik hou van druk, maar op sommige momenten vind ik iets subtielers zoals dit ook erg mooi!

1 opmerking:

  1. Wauw wat mooi! Vooral je bloemen zijn zo perfect gemaakt! Echt geweldig.En ik vind accentnagels en alle nagels met een bloem mooi. Zeker op de manier zoals jij ze gemaakt hebt, zo in het hoekje.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations