donderdag 10 april 2014

Instagram #15

Vandaag echt een extreem kort persoonlijk artikel met Instagram foto's. Ik heb nogal een week achter de rug waarin ik niet altijd tijd en zin gehad heb om foto's te maken en op Instagram te plaatsen. Toch om het persoonlijke artikel niet te laten verwateren heb ik een aantal foto's voor jullie! Op mijn Instagram account staan inmiddels >1000 foto's, met onder andere ook veel nailart! Je kunt mij volgen onder de naam: @sylvia_nailartcreations.Grmbl, daar ging mijn nagel! Inmiddels dus twee gelnagels op mijn rechterhand.. De wijsvinger is al bijna helemaal uitgegroeid, ongelooflijk hoe snel dat gaat!

Leuke nailarts gemaakt! Ik heb natuurlijk wel meer nagels gezet deze week, alleen ik maak tegenwoordig geen foto's meer van de standaard witte french manicures, die kent iedereen inmiddels wel!

Hoppa! 5 Sally Hansen nagellakjes van €0,99 per stuk bij de Action. Een tip! Ren lekker naar de Action, want die lakjes van Sally Hansen zijn supermooi! Ik kocht zelf alleen een dubbele (meest rechter). Hoezo verstrooid? Ik begin te vergeten wat ik wel en niet al heb :(....

Mijn stoere Verschoortje! Eind van de maand zit ie een weekje met alleen mij opgescheept, dan wordt het catsitten, gaat ie leuk vinden ;-)!

Tot zover de korte post! Hopelijk de volgende keer weer wat meer! Fijne dag!

4 opmerkingen:

 1. Dat had ik nou ook, een dubbel lakje.. Ik was van de week mijn nagels aan het doen en toen keek ik in mijn nagellak bak en zag ik ineens 2 dezelfde staan! Prom berry was dat geloof ik. Ik dacht... Dat heb ik nou nooit, dat ik mijn lakken vergeet.. Maar goed, wel dus.

  Veel plezier met catsitten :p haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik heb precies hetzelfde! Weet al mijn lakjes uit mijn hoofd, maar gewoon één keer iets vergeten.. ach gelukkig is het een prachtige kleur, dus een back up is geen straf!

   Hihi thanks, ik kijk enorm uit naar een weekje lekker alleen met Verschoor. Verschoor iets minder.. die weet natuurlijk al dat ie platgeknuffeld gaat worden!

   Verwijderen
 2. Hihi ik heb dat ook eens gehad. Kom ik thuis ... huh! Oh die had ik al. Wat is Verschoor toch een leuk model om te zien. Heel veel catsit plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja stom he! Ach...

   Verschoor is gewoon echt een modelletje hoor, je hoeft maar met een telefoon of camera te komen of meneertje gaat gekke dingen uithalen of er leuk voor zitten!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations