maandag 7 april 2014

[Gastartikel] L'Oreal By Eline

Voor vandaag even een keer geen artikel geschreven door mij, maar een leuk gastartikel door Eline! Het leek haar erg leuk om een keer een artikel voor Nailart Creations te schrijven en heeft flink haar best gedaan om er iets leuks van te maken. Veel leesplezier!

"Hoi allemaal! Ik ben Eline en ik schrijf vandaag een gastblog voor Nailart Creations. Omdat Sylvia vaak prachtige how-to tutorials post, dacht ik aan een review. l'Oréal Paris is namelijk net uit met een nieuwe zomer & lente collectie. Deze ligt nu (tijdelijk) afgeprijsd in de winkel (Kruidvat). Het leek me leuk om er een review over te schrijven, zodat jullie wat meekrijgen over de nagellak waarmee je Sylvia's tutorials uitprobeert.

Even de lakjes op een rijtje: ze zijn alle 3 van het merk l'Oréal Paris. l'Oréal is geen budget merk, maar ook geen peperduur merk. Per flesje betaal je iets rond de €6. Van rechts naar links: Ingenious Rose nummer 209, Shocking Pink nummer 210 en Sex on the Peach nummer 306.


Sex on the Peach is een zachte perzik kleur. Lekker nude, wanneer je niet echt houd van flashy, opvallende nagels. Shocking Pink daarentegen is heel opvallend, perfect voor een avondje uit in de zomer! Dan hebben we Ingenious Rose, mijn persoonlijke favoriet van deze 3 kleuren, omdat deze kleur de perfecte roze gloed heeft. Niet te licht, niet te donker, helder roze!

Swatches
Dan gaan we nu over naar de swatches van de 3 lakjes.

Dit is Shocking Pink en je moet het gewoon toegeven: deze kleur geeft toch wel een lichte shock? Ze is zo hevig, maar dat geeft wel een leuk effect. Ik bracht de nagellak met 1 dikke laag aan met daarover nog een dun laagje. Zoals ik al vertelde, de perfecte kleur voor een avondje uit in de zon!

Dan Ingenious Rose, de voor mij perfecte kleur roze. Ook vrij nude, niet té flashy. Hij is wel iets heviger dan Sex on the Peach, deze staat hieronder met zijn swatch. Hier had ik wel wat meer problemen met de dekking. Dit komt ook deels doordat het een nude-kleur is. Ik heb afgewisseld met een dikke laag, dunne laag. Dat heb ik 2x gedaan. Dan dekt deze nagellak wel mooi. Dit is een kleurtje welke ik draag op school.

Sex on the Peach is een nude kleur voor iemand die niet graag overdrijft. Met deze nagellak had ik wel wat problemen met de dekking. Pas na 3 dikke lagen en 1 dun laagje dekte deze nagellak mooi. 1 Probleempje daarna, het lag er zo dik op dat het uren duurde voor deze nagellak echt droog was. Misschien is het wel de bedoeling dat je deze nagellak draagt met maar 2 laagjes, maar dat je nog altijd de overgang van het rozige deel van je nagel ziet, en het witte randje... Voor dit lakje ben ik minder te vinden.

Uitslag
Ik ben altijd al fan geweest van l'Oréal, en ik vind het superhandige nagellakjes omdat ze één niet super groot zijn, twee ze blijven zo'n 5 tot 6 dagen deftig zitten en drie, ze hebben een groot assortiment, Color Riche met leuke kleurtjes. Ik moet wel zeggen dat ik teleurgesteld ben door Sex on the Peach omdat deze echt niet goed dekt, wat niet van toepassing is bij andere l'Oréal lakjes.

Hopelijk hebben jullie wat uit dit artikel gehaald! Ikzelf vind deze kleurtjes wel mooi. En jullie? Ze zijn perfect geschikt om een prachtige zomer nail-art mee te maken. Dan ga ik dit artikel maar afronden, morgen is alles weer normaal, Sylvia schrijft dan terug de blogs voor jullie. Ik vond het heel fijn om eens een gastblog te schrijven, met name voor Nailart Creations! Bedankt!

Misschien tot een volgende keer? Wie weet?
In ieder geval, vele groetjes,
Eline.

Voor meer, klik Elineeuh."

Eline, ontzettend bedankt voor dit leuke en uitgebreide gastartikel! Morgen zal er gewoon weer van mijzelf een artikel online komen!

 

1 opmerking:

  1. Mooie kleurtjes! Ik vind alleen zelf dat ze vrij standaard zijn, dus ik zou zelf voor de aparte kleurtjes kiezen:).

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations