woensdag 15 augustus 2012

Classic White French Manicure

Ik kan mij echt niet meer herinneren hoelang het geleden is dat ik een witte french manicure droeg op mijn nagels. Deze week kreeg ik gewoon weer spontaan zin in die witte french manicure! Mijn nagels beginnen eindelijk weer een mooie lengte te krijgen en eigenlijk was ik gewoon vergeten hoe mooi zo'n french manicure eigenlijk wel niet staat! Kijk je mee naar de foto's? 

I seriously can't remember the last time I made a classic white french manicure on my nails. This week I spontaniously wanted to make that french manicure. So my nails have finally that nice length I like and I just forgot how nice that white french manicure can make your nails! Click on read more to see the pictures!

De french manicure heb ik dit keer weer gewoon uit de losse hand gemaakt. Ik kan niet zo goed overweg met die 'guidelines' dus ik doe het liever met de hand. Dit is gewoon een persoonlijke voorkeur, als jij het liever met guidelines doet, wie houdt je tegen!

This time I made the french manicure by hand again. I just can't work with those guidelines so I rather do it by hand. This is just my fave, if you love those guidelines, who's holding you? ;-)

Dit keer heb ik de french manicure iets anders gedaan. Ik ben namelijk begonnen met de Essence - Ready For Boarding Peel Off Basecoat. Deze basecoat ben ik op dit moment aan het testen dus ik ben erg benieuwd!

This time I made the french manicure a little bit different. I started with the Essence - Ready for boarding Peel Off basecoat. At this moment I'm testing this basecoat, so I'm very curious!

Vervolgens heb ik met La Femme Beauty - White de witte french manicure gemaakt. Dit is nog steeds mijn favoriete witte lak, hij dekt in 1x en is dus ook perfect voor een goede witte french manicure. Ik wilde het witte iets zachter maken, ik heb 1 laag Misa - Paris Pink gebruikt. Dit is een sheer huidskleurig lakje met een mooie glans.

Up next I made the white french with La Femme Beauty - White. This is still my favourite white polish, it's opaque with one layer so it's perfect for a french. I wanted to make the white a little bit softer so I added 1 layer of Misa - Paris Pink, this is a sheer skintone polish with a shiny finish.

Wat vinden jullie van de traditionele witte french? / What's your opinion about the classic white french?

9 opmerkingen:

 1. Super nice! Heb je tips om ze uit de hand te doen? Lukt me nog nooit helemaal namelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je stripers in huis? Ik vind het zelf een makkelijk truukje om eerst met een striper een dun lijntje te trekken waar het witte randje moet komen. Vervolgens hoef je dan alleen de tip in te kleuren! Ik zal er binnenkort een artikel over maken met wat tips!

   Verwijderen
 2. vroeger vond ik het gaaf, maar nu heb ik liever wat meer kleur :)

  Ik heb een award voor je, als je wil kan je hem oppikken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk^^
  Ik kan ook niet overweg met die dingen, als ik ze eraf trek neem ik de helft van de lak mee, of het is eronderdoor gekomen...

  Ik heb voor een paar weken terug een fm gedaan met zwart, was ook erg mooi^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb precies hetzelfde met die guidelines. zo'n gedoe!

   De french manicure is eigenlijk met iedere kleur leuk! Heb het zelf ook eens met zwart gedaan.

   Verwijderen
 4. Ik doe het met stickers en uit de hand, blijf het zo mooi en netjes vinden. Staat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, ik weet het niet. Ik vind het er zo dik op liggen. Maar ja, ben er niet zo'n fan van maar misschien veranderd dat nog wel eens.
  Ik heb ook liever wat kleur. Maar ja, da's een persoonlijke voorkeur.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations