woensdag 22 augustus 2012

Fogan - Nr 08

Jullie hebben al eerder wat swatches kunnen zien van de lakken van Fogan. Vandaag ga ik jullie weer een ander lakje laten zien! Nr 08 is een lakje die erg zomers is, maar ik denk wel dat de kleur je persoonlijk moet liggen. Laten we eens gaan kijken naar de swatches!

You've already seen some Fogan swatches on my blog earlier. Today I will show you another polish by Fogan! Nr 08 is a nice summery colour, but I do think you have to like green colours. So let's go to the swatches!

Nr 08 (zo jammer dat ze geen namen hebben!) is een felgroen lakje met een frost finish. Een frost finish is een lakje met hele fijne shimmer, deze lakken vaak wat streperig. Wanneer je wat meer laagjes aanbrengt zal het streperige effect ook wat verdwijnen.

Nr 08 (Too bad they don't have names) is a bright green polish with a frost finish. A frost finish is a polish with very fine shimmer, but these ones does leave brushstrokes. When you apply an extra layer you will remove almost all of the streaks.

Het lakje brengt fijn en soepel aan, ik ben echt een fan van de kwastjes van Fogan, deze zijn niet te smal maar ook niet te breed! Het lakje droogt erg snel!

The polish applies nice and smoothly. I'm a big fan of the brushes by Fogan, they're perfect for me, not to thin, not to wide! The polish also dries very quick!

Ik heb op bovenstaande swatches 3 lagen lak aangebracht. Ik moet zeggen dat dit de eerste keer is dat een lakje nog niet helemaal dekt na twee lagen. Ik zou bij dit lakje ook adviseren om een witte basislaag aan te brengen, zo dekt hij met één laagje en komt de kleur wat intenser over.

I used 3 layers of polish on above swatches. I have to admit that this is the first time that I used 3 layers with a Fogan polish, normally they're opaque with just 2. I would recommend using a white base for this polish, with a white base you'll just need one coat of polish and the colour would be a little bit more intense.

Fogan lakken zijn verkrijgbaar op www.fogan.nl en kosten €0,99. Klik hier voor dit lakje! Wat zijn jullie ervaringen met Fogan?

Fogan is available at www.fogan.nl they cost €0.99 each. Click here for this polish! What are your experiences with Fogan?

13 opmerkingen:

 1. kleurtje doet me aan die lekkere groene appels denken, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van groen!
  Ik vind hem ietwat streperig? en hij schijnt toch wat door. Maar met een witte base zou dit toch opgelost moeten zijn? =]
  Maar dat kleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij valt best mee qua strepen maar mijn eigen natuurlijke nagels hebben duidelijk zichtbare groefjes. Sommige lakken laten die groefjes duidelijker zien, daar is deze ook 1 van. Denk dat hij idd mooier zal zijn met een witte basis!

   Verwijderen
 3. Geweldig kleurtje. Ik heb hem zelf ook, nog niet gebruikt maar ja, heb 11 lakjes besteld haha..dus hij komt absoluut een keer aan bod!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik had ook in 1x behoorlijk wat lakken besteld! Dit lakje is denk ik mooier met een witte basislaag, dan hoef je geen 3 lagen lak te gebruiken!

   Verwijderen
 4. Ik zal hem dit weekend gaan gebruiken. Heb er een leuk idee mee...als het me lukt ten minste om dat ten uitvoer te brengen want in nail arten ben ik nog niet zo goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oefening baart kunst! Hoe vaker je het probeerd, hoe beter het gaat!

   Verwijderen
 5. Nou, ik heb gisteren wel 1,5 zitten klooien met verschillende kleuren om te proberen een leuke nailart te maken maar ik bakte er niks van. Wat een geklieder is het geworden zeg hahaha...heb alles er weer af gehaald en nu heb ik nog niks. Maar ja, ik heb ook nog maar 4 kleuren stripers waarvan er 2 waardeloos zijn in het gebruik. Ik wil grazag mooie, dunne kwastjes maar die moet ik nog kopen. Daarnaast duurde het zoooooooooooo lang voordat er een laagje droog was en ik het volgende laagje aan kon brengen. Je moet wel geduld hebben hoor en die had ik niet. Maar ik heb een ander idee, iets simpeler en als ik tijd genoeg heb zal ik dan proberen. Ik wil meteen hoogstandjes op mijn nagel aanbrengen en dat gaat dus niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou trouwens wel eens willen weten of er manieren zijn die je lak sneller laten drogen. Ik wou dat er zoiets bestond als wanneer je gel op je nagels doet. Onder de lamp en hard is het. Dat is het enige wat ik erg vervelend vind aan nagellak. Het duurt zo lang voordat het echt door en door droog is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Vivian,

  Altijd simpel beginnen! Wanneer je het jezelf te moeilijk maakt wordt het frustrerend en wordt het inderdaad helemaal niets! Je kunt beter wat simpeler beginnen en dan steeds een stapje moeilijker!

  Er zijn wel manieren om nagellak sneller te laten drogen. Zo heb je speciale nageldrogers en Essence heeft een express dry spray: http://www.nailartcreations.nl/2011/03/review-essence-express-dry-spray.html en Essence express dry drops: http://www.nailartcreations.nl/2010/11/review-essence-express-dry-drops.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt Silvia, ik zal er eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations