maandag 20 augustus 2012

The Por Tu Naturalidad Award

Afgelopen week werd ik door Shannara van Nails and Stuff getagged met deze The Por Tu Naturalidad Award. Thanks Shannara! Hieronder even kort de regels van deze tag.

Last week Shannara from Nails and Stuff Taged me with this The Por TU Naturalidad Award. Thank you Shannara! Well below the rules of this tag.

Regels: 

-Kopieer de foto van deze award en plaats hem op je blog
-Link terug naar de persoon die jou getagged heeft
-Nomineer 10 bloggers
-Vertel wat jou trekt wanneer je andere blogs volgt.
The rules:

- Add the photo of this award
- Link back to the person who nominated you
- Nominate 10 bloggers
- Tell me what makes you hooked on following a blog

De bloggers die ik nomineer (het is ontzettend warm, dus het worden er geen 10, maar ik tag er wel een paar!)


Wat mij trekt aan andere blogs:

Ik vind bescheidenheid en schrijfstijl erg belangrijk wanneer het gaat om blogs die ik volg. Ik heb er absoluut geen problemen mee wanneer er tijdens het schrijven wat foutjes instaan, dan heb ik het over d/t fouten e.d. Wanneer een blogger dramatische typfouten maakt, volg ik deze al niet meer, dit vind ik persoonlijk niet fijn lezen. Ook blogs die alleen maar in het Engels schrijven terwijl ze Nederlands zijn en dramatische fouten maken laat ik ook aan mij voorbij gaan! Met bescheidenheid bedoel ik dan weer dat ik het belangrijk vind dat een blogger niet constant opschept met de producten die hij/zij ontvangt. Het is natuurlijk leuk om er iets over te lezen, maar wanneer ik merk dat iemand echt blogt om de producten vallen deze bij mij ook af, ik vind dan de spontaniteit missen, het leest zo geforceerd alsof het moet!
Ook vind ik originaliteit belangrijk, ik volg geen blogs die constant artikelen van anderen overnemen, dezelfde nailarts maken e.d. Wanneer je bovenstaande dingen niet doet, zal ik ongetwijfeld jouw blog ook volgen!

What makes me hooked on following blogs:

I think writing is very important. Blogs who constantly make mistakes with their writing are just not interesting for me. I don't care if you make a small fault once in a while, but when the sentences aren't right anymore, I just don't understand!
Another thing which is important for me is spontaniously, I don't like bloggers who talk all day long about products they recieved, I like bloggers who blog because they like it, not because they recieve products for free..
Originality is the last thing which I like in other blogs. I don't like reading the same articles all day long, just like seeing everywhere the same nailart etc! Well when you don't do above things, I probably follow your blog too!

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je er mij tussen gezet hebt!!:) Dankjewel... dat is een hele eer:D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations