woensdag 1 augustus 2012

Nailart: White Flowers

Vandaag weer een leuke nieuwe nailart! Je hebt deze nailart al voorbij zien komen in het Instagram artikel, maar vandaag ga ik hem wat uitgebreider laten zien. Wil je als eerste up to date zijn van de nieuwe nailarts die ik maak? Volg me via Instagram, hier laat ik af en toe een sneak peak zien!

Today another nice new nailart! You've already seen this one if you follow me on Instagram and in this article, but today I will show you better pictures etc. Do you want to see my new nailarts before I place them on my blog? Follow me on Instagram (sylvia_nailartcreations), sometimes I show some sneak peaks!

De basis voor deze nailart is Kleancolor - Holo Chrome, dit lakje liet ik jullie afgelopen maandag al zien. Ik heb deze keer weer van beide handen een foto gemaakt, dit is mijn linkerhand, de bloemen zijn hier gemaakt met rechts dus (ik ben rechts).


The base of this nailart is Kleancolor - Holo Chrome, I already showed you this polish last monday. This time I made pictures of both hands, so this is my left hand (the flowers are made with right, I'm righthanded).

En hier dus mijn rechterhand waarbij ik de bloemen met links gemaakt heb. Ik ben geen ster in het maken van bloemen (er zijn zoveel prachtige bloemen nailarts te vinden!) maar toch vind ik het erg leuk om de bloemen te maken! Ik heb dit keer alleen maar stripers gebruikt. Een witte striper van Janet en de zwarte en gele stripers zijn beide van Fogan.

And my righthand, so I made these flowers with my left hand. I'm not a big star in making flowers (honestly, when you search the internet you can find gorgeous flowers!) but although I'm not a big star in it, I love making them. It can make a polish so much nicer when you add a flower to it. For these flowers I just used stripers. A white striper by Janet and the black and yellow stripers are both from Fogan.

Als laatste nog even een vergroting van mijn duimnagel. Zie hier de bloem iets beter! Ik heb de bloemen geïnspireerd op het madeliefje. Benieuwd hoe ik deze nailart gemaakt heb? Kom dan a.s. vrijdag terug voor een uitgebreide step by step tutorial!

Last but not least, an enlarged pic of my thumbnail with flower! I inspired these flowers on dasies. Curious how I made this nailart? Make sure to come back this friday for a step by step tutorial!

Dragen jullie ook wel eens bloemen op jullie nagels? Maken jullie deze dan zelf of met Konad? / Do you wear flowers on your nails? Do you make them by hand or with Konad?

5 opmerkingen:

  1. Ik ben niet zo van de nailart maar deze vind ik erg mooi. De kleur is prachtig en de bloem is erg goed gelukt vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi. Ik draag regelmatig bloemen. Soms konad maar ik heb ook wel eens wat met de hand gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations