zondag 12 augustus 2012

Nailart: Palmtrees

Aangezien ik dit jaar niet op vakantie ga, bedacht ik een leuke nailart waarmee ik de vakantie hierheen haalde! Wat geeft mij het ultieme vakantiegevoel? Palmbomen! 

I'm not going on vacation this year, so I really wanted to make a nailart to give myself a vacation feeling! What gives me the ultimate vacationfeeling? Well palmtrees ofcourse!

Bij de zomer horen natuurlijk ook felle kleurtjes. Daarom koos ik voor een felle achtergrond, ik heb de achtergrond gewoon weer lekker op de ouderwetse manier gesponged. Dit betekend dus kleurtje voor kleurtje op de nagel in plaats van alle kleurtjes in 1 op een sponsje. 


When I think of summer, I think of bright colours. That's why I choosed a bright background with some nice colours. I sponged the background on the old fashioned way, this means I sponged every colour seperate instead of adding all the colours to a sponge.

De palmboompjes heb ik gemaakt met een zwarte striper van Fogan. Deze nailart is opgebouwd uit verschillende stapjes, daarom heb ik hier ook een step by step tutorial van gemaakt. Kom morgen even terug voor deze stap voor stap uitleg!

The palmtrees are made with a black Fogan striper. This nailart is made with different steps, it's very hard to explain this, so that's the reason why I made a step by step tutorial. Come back tomorrow for this tutorial so you can make this nailart yourself!

Wat geeft jullie het ultieme zomergevoel? Hoe vinden jullie deze nailart? / What gives you the ultimate summer feeling? What do you think about this nailart?

8 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations