donderdag 23 augustus 2012

Instagram #19

Ook deze donderdag weer zoals iedere donderdag, de Instagram post! De instagram posts zijn de persoonlijke artikelen die iedere week voorbij komen. Deze week heb ik vooral veel foto's op nagelgebied gemaakt! Wil je mij persoonlijk volgen via Instagram? Dat kan: sylvia_nailartcreations!

Just like every other thursday, another instagram post today! The instagram posts are the personal posts on my blog. This week I made a little bit more nailpictures than normally! If you want to see all my pictures you can follow me on instagram: sylvia_nailartcreations!

Vorige week donderdag ben ik lekker een dagje wezen shoppen in Haarlem. Deze foto is gemaakt vanaf het dakterras van de V&D!

Last thursday I went shopping in Haarlem. Above picture is made from the rooftop of the V&D!

Shopbuit! 5 Flessen deodorant (leuke aanbieding!), 2 notitieboekjes, nieuwe Essence lakjes, nieuwe Essence stampy plates, een nieuwe schoolagenda, wiebeloogjes (leuk voor nailart), een paar nieuwe oorbellen en een ketting. Nog best beschaafd hè?


Everything I bought in Haarlem! 5 Bottles Deodorant (nice discount), 2 notebooks, new Essence polishes, New Essence stampy plates, a new diary, sack with wobbly eyes for nailart, pair of earrings and a new necklace. 

Nog even de twee notitieboekjes apart. Ze komen beide bij de Hema vandaan uit de Jip en Janneke collectie, ik gebruik vooral veel notitieboekjes voor school en deze blog!

And the 2 notebooks. So cute! 

Werken aan de website op het balkon, lekker weertje was het dit weekend!

Working for the website on the balcony. Loved the weather this weekend!

Het enige nadeel aan warm weer, de prikbeesten. Ik weet niet precies waardoor ik geprikt was (waarschijnlijk een daas) maar ik had een behoorlijke bult, meerdere zelfs!

The only disadvantage of warm weather, bugs that sting! I'm not sure which beast stang me (probably a daas), but I had a huge bump, I had more actually!

Weer twee lege flessen remover. Ik gebruik altijd het huismerk van de Kruidvat!

Two empty remover bottles. I'm always using the ones from Kruidvat!

Essence stampy plates reviewen. De plates zijn niet helemaal nieuw meer, maar wij hebben helaas geen tweede Essence schap waardoor ik ze nog niet eerder had kunnen halen. Deze zaterdag komt er een uitgebreide review online!

Reviewing Essence stampy plates. These plates are available since a few months but our kruidvat don't sell these. So glad I could find them in Haarlem. This saturday a review of these plates!

Dit is nu al mijn favoriete nieuwe Essence lak! I'm bluetiful uit de nieuwe colour&go lijn!

This is already my new favourite from the Essence colour & Go collection!

Hier gebruik ik bijvoorbeeld mijn notitieboekjes voor. Hierboven vond ik een nailart idee terug die ik ruim een jaar geleden opgeschreven had, handig zo'n boekje! Ik zal binnenkort een artikeltje maken met wat tips voor het gebruik van notitieboekjes!

This is why I use notebooks! I found a nailart idea from a year ago, stil haven't made it! Soon I will write an article with some tips how you can use notebooks!

Sneak peak glitter mani en nieuwe Essence topper! 

Sneak peak of my glitter manicure and the new Essence topper!
 

 

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke ideetjes. Ben benieuwd naar de reviews. Dat zijn flinke flessen nagellak remover. Ik heb nu de grootste fles van de Hema.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je instagram lezen vind ik zooo leuk!!!
  Van mij mag je veel meer foto's plaatsen *hinthint*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie buit. Ik vind die nieuwe flesjes van Essence zo schattig. Heb er ook een nieuwtje van gekocht en nog een oude aan kortingprijs :-). Ben benieuwd naar de imageplates. Ik heb ze zien liggen maar niet meegebracht omdat ik op het eerste gezicht niet echt overtuigd was. Mss komt daar nog verandering in... ;-).

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations