donderdag 9 augustus 2012

Essence - Iced Strawberry Cream (Nude Glam)

Ik ben zelf niet zo'n grote fan van de nude lakjes. Toch vind ik de nude glam collectie van Essence wel wat hebben. De grote nude lovers houden denk ik wel van deze aparte collectie! Het lakje die ik vandaag ga laten zien vind ik zelf voor een nude lakje erg leuk, vooral de finish! Kijk je mee?

I'm not a big fan of those nude polishes. But I think Essence hit a sensitive spot with their Nude Glam collection, especially when you're a nude lover! The polish which I will show today stole my heart, I love the rare finish! Click on read more to see some swatches!

De kleur van het lakje heeft vrij veel weg van mijn eigen huidskleur. De kleur is heel lichtjes roze. Vooral de finish vind ik zelf erg leuk, wanneer je goed naar de lak kijkt zie je hele kleine donkerroze spikkeltjes. De finish van dit lakje doet me dus ook echt denken aan aardbeienijs!


The colour of this polish is almost the same as my skintone. The colour is light pink and I really love the finish. The finish got some darker pink tiny dots, this really makes me think about strawberry ice!

Essence heeft de naam van dit lakje dus erg goed gekozen! Daarnaast zal dit lakje ook een erg fijne basis zijn voor een nailart. Ik heb al eerder een aardbeien nailart gemaakt over een licht roze lakje, daar zou dit lakje ook perfect voor zijn! Het lakje is vrij dun en je hebt drie lagen nodig voordat dit lakje goed dekt. Voor een nude lak is dit vrij normaal!

Essence really hit this polish with it's name! This polish would be perfect as a base for a nailart. Can you remember my strawberry nailart? This polish would be perfect for that! The polish itself it pretty thin so you'll need three coats for an opaque result, this is pretty normal for nude polishes.

Zijn jullie meer van de nude lakken of toch liever die fellere kleuren? / Are you a nude lover or are you totally into brights?

6 opmerkingen:

 1. Op zich een mooi lakje maar ik dennk dat ik er heel snel op uitgekeken ben. Ik vind het een beetje saai. Maar ja, ik ben niet zo'n nude fan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat probleem heb ik ook met nudes! Ben er zo snel op uitgekeken! Maar dit lakje heeft dan wel weer een mooie finish, wat het weer iets minder saai maakt.

   Verwijderen
 2. ook geen nude fan hiero. wel een lakje wat ik kan waarderen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook liever een feller kleurtje. Voor morgen heb ik een superleuk fel kleurtje ingepland!

   Verwijderen
 3. mag ik eerlijk zijn? Ik heb echt niets met dit soort kleurtjes. Zeker niet zo opzich zelf.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations