donderdag 16 augustus 2012

Fogan - Nr 18

Jullie hebben al eerder op mijn blog iets kunnen lezen over de producten van Fogan. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de producten van Fogan, alle producten kosten per stuk €0,99 en de kwaliteit is helemaal niet slecht! Ik ben vooral erg te spreken over de stripers van dit merk, maar ook de lakjes zijn erg leuk. Vandaag ga ik weer een nieuw lakje laten zien, dit is nr 18.

You've already seen something about the products of Fogan. Untill now I'm still very happy with these products, all products cost €0,99 each, and the quality is pretty good! I'm also very positive about the stripers, but not only stripers, I also like the nailpolishes I tried so far. Today I will show you a regular nailpolish, this one is Nr 18.

Nr 18 hebben jullie gisteren al kunnen zien in de videotutorial. Dit lakje is een fel gel lakje met een crème finish. De kleur zelf is echt een neon kleurtje, de lak droogt dus iets mat op, hier kun je altijd een topcoat overheen doen wanneer je liever een glanzende finish hebt.

 I showed you nr 18 in this videotutorial yesterday. This polish is a very bright yellow polish with cream finish. It's also a neon polish so it dries matt, ofcourse you can add a topcoat if you want it shiny.

Het lakje lakt hier en daar wat streperig maar dit was meer mijn eigen schuld. Ik wilde namelijk enkel de bovenkant van mijn nagels lakken voor de nailart, achteraf bedacht ik mij dat het handige was om gewoon de hele nagel te lakken. Dit zorgt uiteraard voor wat strepen, dus ik neem de volle verantwoordelijkheid voor de strepen op deze swatches!

The polish applies a little bit streaky here and there, but this is completely my own fault. At first I wanted to polish the top of my nails for the nailart, after a while I thought it was better to polish my whole nail. So ofcourse the streaks were my own fault.

Het lakje dekt met 2 lagen, het aanbrengen gaat ook vrij gemakkelijk. Ik moet zeggen dat ik echt positief ben over de lakjes van Fogan, tot nu toe heb ik nog geen producten gebruikt die mij niet bevallen. Maar mocht er een keer iets tussen zitten is het natuurlijk nog steeds geen big problem, ze kosten €0,99 per stuk, ik denk dat de meesten hier dan ook geen hoge verwachtingen bij hebben!

The polish is completely opaque with 2 layers, application was great too. I have to admit that I'm pretty positive about the Fogan products. I still haven't used any product which I didn't like. Still if I would use something I didn't like, it's not a big problem, it just costs €0,99. I think most of you don't have very high expectations of this brand, but it's really worth to try!

Hebben jullie al ervaringen met Fogan? / Did you already tried Fogan?

13 opmerkingen:

 1. Ik ken het merk niet maar ben wel op zoek naar goede stripers. Aangezien je zegt dat je de stripers wel goed vindt vraag ik me af waar je dit merk kan kopen? Is het terug te vinden in België denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fogan is te verkrijgen op: www.fogan.nl ze verzenden geloof ik ook naar Belgie!

   Verwijderen
 2. Ik vind Fogan echt top. Bedankt voor link Silvia.
  Heb maandag 11 lakjes bij Fogan besteld en 2 stripers en de volgende dag al in huis.
  Lekkere grote potjes voor maar 0,99 cent in hele leuke kleuren. Deze heb ik dan toevallig niet maar ben erg benieuwd hoe ze er allemaal uit zien dus ga ze de komende weken uitproberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel plezier met je lakjes! Hopelijk bevallen deze stripers je iets beter dan die van de Etos!

   Verwijderen
 3. Ik had er laatst al een paar besteld maar er zijn er weer 4 onderweg en ik heb de rest van de stripers aangevuld! Toch lief zo'n moeder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve moeder! Vind Fogan erg fijne lakjes en stripers hebben!

   Verwijderen
 4. ik was laatst op de markt (in den haag) en daar verkopen ze het merk ook. Heb 3 stripers gekocht en ben er ook tevreden over

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, heb jij nr 15 en 18 van fogan geswached en die komen allebei wat streperig uit de bus. Ik heb zelf nr 13 gekocht een paar weken terug maar die is net zo streperig, sterker nog, ik vind hem echt ronduit lelijk, het lakt echt verschrikkelijk. Ligt dat nou aan het lakje of hebben anderen hier ook last van?
  De lakjes van Fogan met glitter of sheer doen het prima maar deze!!Ik heb gelakt over een blanke lak. Ik weet niet of dat nog wat uit maakt. Ook heb ik gelnagels. Misschien dat het over je eigen nagel wel beter gaat, ik weet het niet. Maar met andere lakken heb ik daar geen last van dus ligt het misschien aan de lak zelf. Ik heb bijna het gevoel dat ie wat te dikkig is zo waardeloos lakt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Vivian,

  Ik heb zelf nr 13 niet. Maar sommige lakken inderdaad wat streperig. Nu komen lakken bij mij al snel wat streperig over doordat ik zelf duidelijke groeven in mijn natuurlijke nagels heb, maar er zijn idd lakken die strepen. Misschien eens proberen het lakje wat te verdunnen? Anders eerst een witte basislak op je nagels aanbrengen en daarna pas de gekleurde, dit werkt ook vaak tegen strepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ja, ik zal dat zeker eens proberen, met een witte basis. En misschien een beetje verdunnen. Raar eigenlijk want ik heb hem net nieuw gekocht. Maar ja, ik kijk wel even. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations