vrijdag 24 augustus 2012

ELF - Purple Dream

De meeste van jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op paarse nagellak! Nu moet ik zeggen dat er met de kleur paars niet heel veel bijzonders wordt gedaan in nagellakland, je ziet toch sneller die roze, rode en blauwe kleuren, maar zo nu en dan kom ik weer zo'n bijzonder lakje tegen! Purple Dream is één van die bijzondere paarse lakjes die ik jullie vandaag maar al te graag laat zien!

Most of you already know I'm a purple freak! I have to say that I don't see very original purple colours in the stores lately, it's always red, pink, blue etc! Today I've discovered a very nice and special purple polish. Today I'm going to show you ELF - Purple Dream!

Ik vind purple dream en erg mooi paars kleurtje, niet te licht, niet te donker. Het lakje heeft heel lichtjes een metallic finish, dit past wel bij de kleur!

I really like Purple Dream, it's not to light and not to dark either! The polish got a very light metallic finish, don't mind that, it fits the polish!


Vooral in het zonlicht straalt dit lakje enorm! Het eerste laagje was vrij sheer en streperig, maar een tweede laag maakt dit helemaal goed, de lak heeft een mooie dekking!

This polish is a true beauty, especially in sunlight! The first layer I applied was pretty sheer and streaky, the second layer was perfect!

Ik heb dus totaal twee lagen lak aangebracht op bovenstaande swatches. Lakken van ELF zijn verkrijgbaar op: www.eyeslipsface.nl, ze kosten 2,50 per stuk. ELF heeft inmiddels een nieuwe formule qua nagellak, de lakken die ik heb, hebben allemaal nog de oude formule.

So I added just 2 layers of the polish on above swatches. You can buy ELF polishes at: www.eyeslipsface.com, they cost $2,50 each. ELF got a new formula lately, my polishes all have the old formula.

Wat is jullie favoriete nagellakkleur? / Which colour is your favourite?


5 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje, mijn favokleur is blauw :-) Althans.. het viel me op dat ik vaak een nailart heb op een blauwe lak hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig lakje, ondanks dat ik helemaal geen fan ben van paars :-)
  Waar ik wel helemaal weg van ben is glitter en sheer. Mijn nagels moeten glimmen.
  Ik vind trouwens dat jij je nagels echt ontzettend mooi kan lakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf ook echt gek op glitterlakjes! Bedankt voor het lieve compliment!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations