donderdag 30 augustus 2012

Instagram #20

Deel 20 alweer van de Instagram posts! Ik vind het ontzettend leuk om iedere week even terug te kijken op alles wat ik die week gedaan heb. Voor mij is dit de laatste week van mijn vakantie, dus ik heb de laatste week nog flink wat dingen gedaan! Aanstaande maandag begint weer een nieuw jaar studeren, dus dan helaas wat minder tijd voor leuke dingen. Kijk je mee naar de foto's? Je kunt me trouwens ook volgen op Instagram: sylvia_nailartcreations!

It's already part 20 of the Instagram posts. I really like to see all the pictures back in this post, it's a nice way to see everything you've done the last week. For me this is my last week of vacation, this means I've done lots of things before my vacation is ending. Next monday I'm starting again at school. You can follow me on Instagram too: sylvia_nailartcreations!

Blacky stout... Blacky lief! Haha het is echt een klein gluiperdje hoor, bijten en daarna doen alsof er niets aan de hand is!

Bad Blacky.. Sweet Blacky! Haha she's just an evil cat, biting and pretending she didn't do anything at all!

Kijk nou wat een cute notitieboekjes! De blaadjes binnenin zijn ook supercute, erg leuk om als klein briefpapiertje te gebruiken, of gewoon om notities op te maken natuurlijk!

Look at these cute notebooks! I'm a sucker for notebooks did you notice it? They're so cute!

De afgelopen week ben ik veel bezig geweest met het opruimen van de Helmers. In de Essence la zaten eerst ook nog andere merken maar door vernieuwde collecties e.d. begon hij toch vol te raken! Heb de la opnieuw ingedeeld en nu zit er echt alleen maar Essence in, ik heb nog wat ruimte over!

Last week I've been busy with cleaning up my helmers. This drawer contained Essence and some other brands, well Essence has a new assortment which means I've got some new polishes. I decided to make a seperate Essence drawer, I still have some space left!

Do It Yourselven! Ik wilde graag een koraalkleurige striper maken. Ik zocht door mn stash heen en vond een hoop kleuren. Ik heb van alle lakken een beetje gemengt in een lege striper. Uiteindelijk dus een prachtige koraalkleur gecreëerd!

Do It Yourself! I wanted to make a coral striper. So I took some polishes from my stash and mixed them together in an empty striper. At the end: mission accomplished! A beautiful coral striper!

Net opgeruimd bakje met nailart spulletjes. Hier zitten vooral stickertjes en waterdecals in met wat losse nailart die je op de nagels kunt aanbrengen. Ik zal binnenkort een filmpje opnemen met mijn nailart stash want in die jaren is het echt behoorlijk geworden!

Cleaned basket with nailart stuff. In here there are a lot of nailartstickers and waterdecals and some loose nailart stuff. Soon I will show a nailart stash video!

Afgelopen maandag ben ik heerlijk naar de Sauna geweest in Putten. Er liepen zoveel schattige hertjes buiten het park rond. Zie hierboven aan de rechterkant twee hertjes! Heb echt een heerlijke ontspannende avond gehad!

Last monday I went to a sauna in Putten. There were so many cute deers there! Made a picture of them, you can see 2 deers on the right side of the picture! I've had a very relaxing day!

Nieuwe tubes acrylverf! Mijn andere acrylverf was compleet uitgedroogd en ik wil binnenkort toch weer eens die one stroke techniek gaan proberen met acrylverf!

New acrylic paint! My other paint was completely dry and I really want to take a new try on the on stroke technique!

Gistermiddag ben ik gezellig in het centrum van Hoorn geweest, bij de Op=Op shop heb ik nog wat leuke lakjes kunnen scoren!

Yesterday I went to Hoorn for a shopping day. I just bought some polishes.

12 September moeten we weer stemmen. Gisteren 29 Augustus kreeg ik de stempas in de brievenbus, staat er ook nog heel leuk opgeschreven: Wilt u stemmen in een andere gemeente, vraag dit dan schriftelijk aan, dit kan t/m 29 augustus 2012. Leuk ik zit in Haarlem op school en als ik dezelfde dag een schriftelijke verklaring zou sturen zou deze dus nooit meer dezelfde dag aankomen. Weer leuk gedaan joh! Hopelijk heb ik met wat geluk een korte dag en zit ik niet de hele dag in Haarlem..

Gisteravond ben ik met mijn moeder en zus wezen wokken als afsluiter van onze vakantie. Not the most charming picture, maar ach, iedere herinnering is er weer één toch?

Yesterdayevening I went to a restaurant to end this vacation with my mom and sister. Not the most charming picture, but hell every memory is one, isn't it?

Hebben jullie nog wat leuks gedaan? Of zijn jullie allemaal alweer begonnen met school? 
Have you done something nice this week? Or are you back in school already?

6 opmerkingen:

 1. Waar heb jij de cute notebookjes gekocht?! Want ik zag ze inderdaad al op Instagram.. ;) Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze komen bij de Action vandaan! Als je goed zoekt hebben ze echt geweldige dingen soms!

   Verwijderen
 2. Aha...zo bewaar jij dus al je lakken, netjes in lades. Ik heb nog niet zo veel maar nu is het een rommeltje in 1 of andere bak dus een kastje met lades moet er komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. V?? eehh...dat ben ik dus hahaha...Vivian.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vivian,

  Haha ja soms gaat er iets mis met het plaatsen van comments! Ik bewaar inderdaad een groot gedeelte van mijn nagelak in een Helmerkastje van de Ikea. Dit zijn vrij smalle ladekasten met 6 lades onder elkaar. Ze kosten 29,95 dus de prijs valt best mee. Het zijn deze kastjes: http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/40107872/#/20107873 ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren dus je kunt nog kiezen ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations