zaterdag 4 augustus 2012

Testers gezocht! : Arganolie

Wanneer je de Instagram artikelen bekijkt heb je gisteren al kunnen zien dat ik op zoek ben naar twee dames die samen met mij de Arganolie willen testen!

Korte uitleg: 
Arganolie is gemaakt van de olie uit de Arganboom. Het product is oorspronkelijk ontdekt in Marokko en vele vrouwen gebruiken dit hier al. Inmiddels hebben ook vele celebs dit middel ontdekt en is arganolie nu bezig om ook ontdekt te worden in de rest van de wereld!

Arganolie is een honderd procent natuurlijk product. Het bevat onder andere vitamine E, meer dan 80% onverzadigde vetzuren en de natuurlijke stoffen Quercetine en myricetine..

Het is al bekend dat Arganolie een goede werking heeft op de huid en het haar. Maar het blijkt ook een erg goed middel te zijn voor nagels. Arganolie werken schimmels en bacteriĆ«n tegen. Daarnaast beschermd het ook tegen vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken, daarnaast blijkt het dus ook te werken tegen nagelproblemen. Ook wanneer je geen nagelproblemen hebt is Arganolie een fijn middel om te gebruiken, je krijgt er sterke nagels van en je nagelriemen worden er mooi van. 

Nu ben ik zelf al bezig met het testen en heb ik al 1 iemand die samen met mij met behulp van een sampleflesje de Arganolie test. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende situaties te gebruiken om de arganolie te testen. 
Hoe kun je je aanmelden en wat moet je doen?

Aanmelden is simpel. Je kunt mij een email sturen naar nailartcreationsblog@gmail.com. Hierin stel je je kort voor en beschrijf je jouw nagelsituatie en waarom je denkt dat jij de perfecte kandidaat bent om de arganolie te testen. Wanneer ik jou uitkies stuur ik jou het flesje arganolie toe. Dit is voor jou geheel kosteloos, je krijgt hiervoor een sampleflesje van 20ml. Je kunt hier behoorlijk lang mee doen want je hebt maar een klein beetje nodig elke keer wanneer je het gebruikt. Wanneer je uitgekozen bent om te testen stuur ik je uiteraard meer informatie toe over het gebruik en het product zelf e.d. Je kunt aanmelden t/m dinsdag 7 augustus 2012, op woensdag 8 augustus kies ik de testers uit en mail deze terug. Ik wil de samples zo snel mogelijk verzenden en wil het verzenden dan ook voor volgende week zaterdag doen. Het is dus ook belangrijk dat je vaak je mail checkt en snel reageert op emails!
Edit: Wegens vele reacties kun je je aanmelden tot 12:00 morgenmiddag (5 augustus 2012), aangezien ik maar twee dames nodig heb om te testen en ik niet iedereen wil teleurstellen! 

Wat ik vervolgens van jou verwacht is uiteraard een test. Het is de bedoeling dat je een vaste periode het product uittest. Wat foto's maakt (bijvoorbeeld van je nagels eerst en je nagels daarna) en je mening deelt over dit product. Dit alles mail je dan terug naar mij en ik zorg ervoor dat het op de website verschijnt, er komt dan een apart artikeltje van de drie testdames. Ik ben wel echt op zoek naar betrouwbare meiden! Het is niet de bedoeling dat je je inschrijft omdat je graag iets gratis wilt hebben, je moet er wel echt mee bezig zijn en het leuk vinden om iets te testen! Uiteraard mag je het flesje na afloop van de testperiode houden en opgebruiken.

Note: Je hoeft dus niet perse een blog te hebben, het mag uiteraard wel maar dan is het ook de bedoeling dat wanneer je iets op je eigen blog schrijft je doorlinkt naar mij en naar de arganwinkel. Maar nogmaals, een blog hebben is absoluut niet nodig, alles zal via de mail gaan en het stukje die jij schrijft over het product zal enkel door een spellingscheck gaan en uiteindelijk hier belanden op de website samen met de review van de andere testdames. 


6 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd wat hier uit komt. Ik heb hele slappe nagels en als dit de boel verstevigd zou dat mooi zijn. En ik heb kalk teen nagels waar ik vanaf zou willen. Ik hoop dat dit het wondermiddel is haha..alhoewel ik dat sterk betwijfel maar goed..
  Succes met testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een super product!
  Ik ga ook mailen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb het laast bij www.arganmidas.nl arganolie gekocht samen met een arganmask.
  Ik zou het iedreen aanraden

  groetjes zara

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations