zondag 19 augustus 2012

Nailart: French Roses

Wat een heerlijk weertje hè? Zijn jullie ook zo aan het genieten van het lekkere zonnetje? Ik zou je in ieder geval adviseren om met deze 30 graden de nagellak even te laten staan. Ik ervaarde het gisteren toen ik deze nailart aan het maken was, door het warme weer droogt de nagellak zó ontzettend snel! 

Oh what a nice weather! Are you enjoying it too? I really want to warn you if you want to use nailpolish with this weather, it's not handy to polish your nails when it's 30 degrees celcius inside is. I tried it out yesterday, what a hell to polish nails, the polish was almost completely dry before it reached my nails. But ofcourse I do have a new nailart to show you today!

Ik begon de french manicure van afgelopen woensdag een beetje zat te raken, dus besloot ik eroverheen te nailarten. Uiteindelijk heb ik voor een simpele stamping nailart gekozen. 

I started with last wednesdays french manicure. I wasn't completely tired but I decided to do some nice stamping on it. So I choosed for some nice red roses.

De witte french manicure is gemaakt met La femme Beauty - White. De roosjes heb ik gestempeld met Konad - Red. De roosjes komen van een fauxnad plate af, dit is plate C02.

The white french manicure is made with La Femme beauty - White. I stamped the roses with Konad - Red. The roses are from a fauxnad plate, this is C02.

Nu ga ik weer lekker genieten van het weer, het is véél te warm binnen! Geniet van het weekend!

So now i'm going to enjoy the weather outside, it's not normal hot inside the house! Enjoy your weekend!


6 opmerkingen:

 1. Leuke nailart.. daarom heb ik gisteren alleen mijn nagels gelakt en kijk morgen of er te arten valt hihi.

  wat een temperatuur he!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het weertje idd heerlijk, maar het is niks voor nagellak haha!

   Verwijderen
 2. Hoi!
  Heb jij toevallig ervaring met je nagellak in de koelkast zetten? Ik zet ze er namelijk wel eens in als ze dikkig zijn maar ik weet niet of het wel goed is voor ze...
  En nog een vraagje ;) : hoe heb je je blog populair gekregen :)? Ik ben er namelijk ook laatst een begonnen met vooral nailarts van logo's, maar ik weet nog niet zo goed hoe ik kijkers moet trekken ;).
  Verder wil ik je een compliment geven dat je toch maar elke dag weer wat post!
  Groetjes Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Eva,

  Ik zet zelf geen nagellak in de koelkast, dan zou ik een erg grote koelkast nodig moeten hebben voor die 650+ lakken haha.

  Sja een blog populair krijgen vergt vooral heel veel tijd. De eerste maanden moet je vooral blij wezen met iedere bezoeker die er langskomt! Verder is het goed om zo origineel mogelijk te blijven en geen ideeen en teksten van anderen gebruiken. Als laatste vooral heel veel plezier hebben in het bloggen!

  Bedankt voor het compliment, erg lief van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi,
  I really like this nail art : simple and pretty ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations