maandag 20 augustus 2012

NYC - Prospect Park Pink

NYC (New York Colours) is voor mij een merk die bij het ene lakje mij erg verbaasd, maar mij met het andere lakje zo weer kan teleurstellen. Zo heb ik al eerder swatches gemaakt van NYC lakken waar ik juist erg blij, of juist wat minder blij mee was (Benieuwd naar de swatches? Gebruik links op de pagina de zoekfunctie: NYC)

NYC (New York Colours) is a brand which give me mixed feelings. Sometimes I'm very happy with a polish, but other times there are polishes which really disappoint me! I already swatches a few NYC polishes before and maybe you noticed above! (Curious for the swatches? Use the 'search' option in the left upper corner, typ: NYC)

Het lakje die ik vandaag ga laten zien is Prospect Park Pink (ik kort het vanaf nu af naar PPP). PPP is een lief roze lakje met een heel subtiel shimmertje. Dit soort lakjes maken mij juist weer blij! Lief kleurtje en een goede dekking. Bovenstaande swatch is in direct zonlicht genomen.


The polish which I'm showing today is Prospect Park Pink ( I will shorten it to PPP from now on). PPP is a sweet pink polish with a very subtile shimmer finish. These kind of polishes make me happy, a good coverage and a sweet colour! Above swatch is made in direct sunlight.

Dit NYC lakje heeft een mooi lang en smal kwastje. Ik vind dit persoonlijk erg fijn omdat ik wat smallere nagels heb en vaak wat problemen heb met die hele brede kwastjes. Die hele brede kwastjes zijn vaak te breed waardoor ik met 1 veeg van het kwastje al mijn halve nagelriemen ondersmeer!

This NYC polish has a really nice long and small brush. I like these brushes more than the wide brushes, because my nails aren't that wide. Some brands have a very wide brush, so when I apply one stroke, half of my cuticles are filled with polish. 

Deze swatch is in de schaduw gemaakt, ook in de schaduw ziet dit lakje er erg lief uit. Hij droogt ook erg snel wat ontzettend fijn is! De lak dekt met 2 dunne laagjes.

This swatch is made in shade, also in shade this polish is very nice! Dryingtime is perfect, it's very quick dry! The polish is completely opaque with 2 thin coats.

Wat vinden jullie fijner werken? De wat smallere kwastjes of de hele brede? / What do you prefer? Working with small nailpolish brushes or with very wide ones?

6 opmerkingen:

 1. Sinds Catrice brede kwastjes heeft ben ik fan. Okay ik vond het in het begin wel even wennen maar ik vind het prettiger werken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, schitterend roze lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de brede ook beter, het is idd even wennen. Behalve voor mijn pink ben ik er wat minder tevreden over (mss omdat ik ook niet altijd erg handig ben ;-)).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind smalle juist fijner! Dit kleurtje lijkt op een Hema-lakje wat ik vroeger had waar ik gek van was haha! Erg mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit! volgens mij heb ik hem ook, maar nog niet opgehad :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations