maandag 13 augustus 2012

[Video] Step By Step Tutorial: Palmtrees

Gisteren liet ik jullie bovenstaande nailart al zien. Ik beloofde jullie een step by step tutorial te plaatsen zodat jullie deze nailart zelf ook kunnen maken! Om een beetje afwisselend te blijven heb ik dit keer een tutorial in de vorm van een video gemaakt, weer even iets anders dan een fototutorial, maar hopelijk vinden jullie dit ook leuk en wellicht handiger omdat ik het ter plekke laat zien!

Yesterday I showed you above nailart. I promised you a step by step tutorial so here we are today! I like some change once in a while so instead of a picture tutorial I recorded a video tutorial for this nailart. I'm just trying out what I like better and although I speak dutch, you can still follow the steps I make in this video.

Even kort de producten die je nodig hebt/ All the products you'll need:


- Gele lak / Yellow nailpolish (Fogan - nr 18)
- Oranje lak / Orange polish ( Fogan - nr 17)
- Rode lak / Red polish (Essie - Jag-u-are)
- Blauwe lak / Blue polish (Essie - Lapiz of Luxury)
- Bruine of eventueel glitterlakje voor het strandje/ Brown or glitterpolish for the beach (Misa - Disco Queen)
- Zwarte striper of zwarte lak met kwastje / black striper or black polish with nailart brush (Fogan striper).


Heel veel plezier met de nailart! Mochten jullie hem namaken vind ik het erg fijn als jullie even naar mij toe verwijzen!

Lots of nailart fun! If you're making this polish, please leave some credits to me!

Hoe vinden jullie de tutorials fijner, in fotovorm of zoals hier in videovorm? / What do you prefer: picture tutorials or video tutorials? Let me know!13 opmerkingen:

 1. Echt leuk zeg. Ennnnn....handig, gewoon een schuurspons doorknippen haha...veel goedkoper ook.
  Nu zie ik goed hoe die fogan striper het doet. Ik denk dat ik die ook maar ga bestellen want ik zie wel een verschil met de striper die ik heb, da's echt een slap ding.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een schuursponsje is echt way goedkoper dan die Konad sponsjes en het werkt even goed! Het kan best hoor dat die Etos stripers niks zijn, zoals ik al zei: heb geen ervaring met de Etos stripers. Ga deze week wel even kijken bij de Etos! Sowieso raadt ik de Fogan stripers aan!

   Verwijderen
 2. Wat ontzettend leuk!!!!!
  Ik ga hem zeker na maken ;-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan!!
  Hoe ik hem liever zie??
  in foto'ss is het wel handig dat je alle stappen naast elkaar ziet en makkelijker even een stap terug gaat, maar in het filmpje staat het preciezer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Voorlopig ga ik het gewoon een beetje afwisselen denk ik! Misschien dat ik het een keer en in video en in foto's doe!

   Verwijderen
 4. Ik denk dat het afwisselen inderdaad het leukste is. Buiten dat vind ik deze nailart echt helemaal geweldig^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben helemaal weg van deze nail art. Jammer dat mijn nagels er te kort voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondanks de winter vind ik hem erg mooi! Ga hem nu gelijk proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations