donderdag 30 augustus 2012

Essence - Cookie Love

Vandaag ga ik jullie een swatch laten zien van één van de vernieuwde Colour&Go lakken van Essence. Normaal gesproken ben ik niet zo van die bruine kleurtjes, maar stiekem werd ik gewoon helemaal verliefd op de naam: Cookie Love! Toch ben ik blij dat ik voor dit lakje gegaan ben, de lak is namelijk ontzettend mooi!

Today I will show you a swatch of one of the new Colour&Go polishes by Essence. Normally I'm not into the brown colours, but I totally fell in love with the name Cookie Love! Although I'm not a big fan of the brown colours, I really love this polish. Let's see the swatches!

Laten we beginnen met een swatch in zonlicht. De kleur is lichtbruin en de lak heeft een subtiele glassfleck finish. Voor degenen die nog niet zo bekend zijn met de glassfleck finish, dit is een finish waarbij er een soort van flakies door de lak dwalen, op de foto's is het lastig te zien, maar in real life is het wat meer aanwezig!


Let's start with a swatch in sunlight. The colour is light brown and the polish got a nice glassfleck finish. For the ones who don't know what a glassfleck finish is, this means there are some flakes in the polish. You can't see the flakes very well on the pictures but it's more noticable in real life.

Ook meteen een swatch in de schaduw. Wanneer je deze foto vergroot (even klikken!) zie je de glassflecks wat beter zitten! Ik vind het nieuwe kwastje echt een verbetering, ze lakken superfijn! Ik heb twee dunne lagen lak gebruikt op bovenstaande swatches.

Ofcourse a swatch in shade too. When you enlarge this pic (Click on it!) you will see the glassflecks better! I really love the new brush of the Essence polishes, they apply very nice! I used two thin coats on above swatches.

Wat vinden jullie van de vernieuwde lakken van Essence? / What's your opinion about the new polishes by Essence?

7 opmerkingen:

 1. Mooi kleur! Ik heb al 1 nieuw lakje van essence en ben er ook meer dan tevreden van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de 'glowing in the dark' gekocht, maar ben er niet zo blij mee. Hij 'glowt' namelijk alleen bij black light en niet 'gewoon' in het donker :(. En aangezien ik nooit bij black light kom heb ik er vrij weinig aan. Ik moet de volgende keer maar eerst het etiket lezen voordat ik een lakje koop ;). Verder heb ik de lakjes nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat een bummer! Ik heb hem idd ook zien staan en verwachtte al zoiets. Mocht je een echte glow in de dark lak willen moet je eens kijken bij born pretty store!

   Verwijderen
 3. Ik wilde deze al een tijdje hebben en de Essence lakken zijn nu bij Kruitvat in de aanbieding dus ben ik gaan kijken maar ik heb nu een lakje die er op lijkt maar waarvan ik dus echt geen idee heb of dit Cookie love is? Het staat nergens op het flesje. Het enige wat onderop staat is een nummer nl 11.
  Ik ben nu heel erg aan het twijfelen of ik wel de goeie heb. Het is op zich wel een mooie kleur maar nu ik hem in daglicht zie ziet ie er toch wat anders uit als in het winkel licht.
  Staat er bij jou wel iets op het flesje Silvia?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn dochter heeft het gevonden, minuscuul klein onder de streepjescode. Tjonge, zou ik een brilletje nodig hebben hahaha..Maar ik heb de goeie.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations