dinsdag 28 augustus 2012

Misa - Double Identity

Alweer een tijdje geleden liet ik jullie mijn eerste Misa lakje zien! Vandaag ga ik een ander lakje van Misa laten zien, tot nu toe zijn mijn ervaringen met dit merk erg goed! Kijk je mee naar Double Identity?

A while ago I showed you my first Misa polish! Today I'm going to show you another polish by Misa. So far I really enjoy the polishes, click on read more to see Double Identity.

De kleur is een beetje oud roze, dit soort kleuren kun je ook vinden bij andere merken dus in dat opzicht is de kleur niet erg origineel. Maar ik vind hem zelf wel erg mooi! De finish zit een beetje tussen crème en heel licht metallic in, wanneer je de lak in het flesje bekijkt zie je namelijk een soort zilveren metallic glans. De finish is dan wel weer erg origineel!


The colour of this polish is a little bit old pink. Not a spectaculair polish because you can find these colours with other brands too. But the finish is original! The finish of this polish is creamy with a very light metallic shine. When you look at the polish in the bottle you will see a silver metallic shine. Like it!

Helaas is er niet veel van de metallic finish te zien op de nagels zelf, maar dat mag de pret niet drukken! Ik ben zelf helemaal gek op de kwastjes van Misa, ze zijn lekker lang en smal waardoor je heel netjes en precies de nagel kan lakken. 

Unfortunately you can't see much of the metallic finish on the nail itself, but the colour is still very pretty. I'm a big fan of the brushes from Misa, they're long and small for a perfect application, love it!

 Double Identity dekt prima met 2 dunne lagen lak. Ik heb de lak zelf gekocht bij Alice&Jo maar helaas zijn mijn ervaringen met deze webshop niet zo goed, lees hier het hele verhaal even! Mocht je graag wat lakjes van Misa willen zou ik je adviseren om deze met 50% korting te scoren bij www.dashicabeautyshop.nl!

Double Identity has a good coverage with 2 thin layers of polish. I bought this polish at Alice&Jo but I don't have very good experiences with this webshop, read the story here. If you want to buy some Misa polishes I would recommend to buy them with 50% discount at www.dashicabeatyshop.nl!

Hebben jullie ervaringen met de lakken van Misa? / Do you have some Misa polishes?


3 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! Ik heb nog helemaal geen lak van Misa!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet bekend met het merk.
  Ik vind dit zelf op de een of andere manier niet zo mooie mani.
  Kleur is appart, en ik zie een soort van strepen?

  Voor de rest ben ik echt fan van je blog hoor haha! Alleen deze keer vind ik de nagellak niet zo leuk^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Ashley,

  Dat mag je gewoon zeggen hoor! Iedereen heeft zijn eigen smaak, de een vind die kleur leuk en de ander weer een andere kleur! De lak streept zelf niet, ik heb in mijn natuurlijke nagels wat duidelijkere groeven en de ene lak maakt dit wat meer zichtbaar dan de andere!

  Ontzettend leuk om te horen dat je fan bent!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations