dinsdag 14 augustus 2012

[Update] Trind Nail Repair

Zo ongeveer een maandje geleden liet ik jullie een review van de Trind Nail Repair zien. De review kunnen jullie hier teruglezen. Na ruim een maand vond ik het weer tijd voor een update. Ik laat eerst nog even kort zien hoe de nagels er voor de kuur uitzagen en dan ga ik meteen verder naar het resultaat!

It's a little more than a month ago since I wrote the Trind Nail Repair review. You can see the review here. After a month, I thought it was time to update this review. So I will start with an old picture of how her nails looked back then and I will end this update with new pictures.

24-06-2012 Is mijn moeder begonnen met de Trind Nail Repair. Je brengt gedurende twee weken lang iedere dag een nieuwe laag Nail Repair aan. 


These were my moms nails at 24-06-2012, she started using Trind on this date. So you'll use a new coat of Trind nail repair every single day during two weeks.

Het resultaat op 8-07-2012 na twee weken intensief gebruik maken van Trind Nail Repair. Je ziet al een duidelijk verschil. Na deze twee weken breng je eenmaal per week een laag nail repair aan. Iedere zondag breng ik een laag nail repair aan en doe ik er een laagje lak overheen. De week erna haal ik het eraf en begin ik weer met de nail repair.

The results on 8-07-2012 after two weeks using Trind nail repair. You see a clear difference. After this date I polished her nails every sunday with a coat of nail repair and finished it up with a coat of nailpolish. The week after I remove everything and start again with the nail repair.

Zo zagen haar nagels eruit op 5-08-2012. Ze begint echt al lange nagels te krijgen! Helaas brak ze één pinknagel af na een harde stoot, maar inmiddels begint deze ook weer te groeien. Vergeef de gele nagelriemen, mijn moeder is nog niet zo'n ster in het verwijderen van nagellak en hier heeft ze het gele lakje van Misa opgehad. Haar nagels hebben nog niet allemaal dezelfde lengte of vorm maar voor haar is het op dit moment leuker om te zien dat haar nagels echt groeien en stevig zijn. Wanneer ze wat langer worden ga ik er meer tijd aan besteden om de nagels een mooie vorm en een gelijke lengte te geven. Voor nu is zij erg tevreden met de Trind Nail Repair!

This is how her nails looked at 5-08-2012. She's really starting to get long nails! Unfortunately she broke one of her pinky nails after she bumped it really hard, but that one is already starting to grow again. Excuse the yellow cuticles, my mom isn't a star with removing nailpolish yet, she just wore the yellow Misa polish. So her nails aren't all equally with the same shape, but for her it's just nice to see her nails grow. When they're a little bit longer I will give her nails the same shape and lenght. So far my mom's still very happy with the Trind Nail Repair!

Vinden jullie het leuk om zo af en toe een update van een review te zien? / Do you like to see an update of a review once in a while?

8 opmerkingen:

 1. Je ziet echt duidelijk verschil. Ik vind het wel leuk om reviews te lezen, dan weet je wat je eventueel koopt. Ook al werkt het bij iedereen anders, vaak heb je er veel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, dit zou wat voor mij zijn met mijn slappe nagels. Ik heb nu gelnagels maar zou het liefst natuurlijk mooie harde nagels van mezelf willen hebben. Misschien ga ik het eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om het op deze manier te lezen!:) Ik heb altijd slechte nagels, super dun en de laagjes kan je er zo af pulken. Ze scheuren en breken constant, raad je dit product aan voor mijn nagels?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat de nail repair ook wel iets voor jou is! Mijn moeder had ook hele slechte en dunne nagels die steeds afbraken.

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations