vrijdag 17 augustus 2012

Catrice - Browno Mars

Na afgelopen zaterdag in deze post even lekker mijn frustraties te hebben geuit over die verschrikkelijke bruine nagellakken die mij niet staan. Zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Jawel, ik heb een bruine nagellak gevonden die ik wél mooi vind! Laat dit dan ook meteen een lakje zijn die uit het assortiment verdwijnt...

So I had so much fun last saturday writing my frustrations down over all those brown nailpolishes I don't like, I have a real miracle to tell you. Yes, I find a brown polish which I actually do like! Unbelievable, especially because it's discontinued..

Dit is Browno Mars van Catrice. Een bruin lakje met shimmer finish. Misschien doet de shimmer het wel waarom ik dit lakje wel mooi vind. Dit is echt de eerste keer dat ik een bruine nagellak niet verschrikkelijk vind, ik vraag mezelf ook vaak af waarom ik ze dan gekocht heb. Gelukkig heb ik bij Browno Mars, geen spijt gehad!


Meet Browno Mars by Catrice. A brown polish with a shimmer finish. It's probably because of the shimmer finish I do like this polish, but that's not really important. This is the first time I bought a brown polish which I actually liked. Oftenly I wonder why I bought all those brown polishes, luckily, I do not regret buying this one!

Dit lakje dekt eigenlijk al prima met 1 laag. Toch heb ik op deze swatches twee lagen aangebracht, gewoon omdat swatches vaak al ieder plekje of streepje laten zien. 

This polish is completely opaque with just 1 coat. I did apply two coats on these swatches cause you see everything on swatches, so for a nicer result I added a second layer.

Aangezien dit lakje dus uit het assortiment gaat, kun je hem nu nog scoren met 50% korting! Er geldt enkel wel een op=op, de lakjes worden niet meer gemaakt dus er komen geen nieuwe meer bij. Mocht je hem dus nog graag willen hebben, ren zo snel mogelijk naar de kruidvat/trekpleister!

So this polish is discontinued, which means they won't make or sell it again. This means you can buy it with 50% discount at this moment at your local store. When they're out of stock it's too bad, there won't be new ones anymore.

Wat is jullie favoriete bruine nagellak? / Which brown polish is your favourite?

11 opmerkingen:

 1. Ik wilde hem al een hele tijd kopen en toen ik hoorde dat ie uit het assortiment ging moest ik hem hebben maar hij was de hele tijd uitverkocht... Maar ik ben nog steeds in love <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi gewoon door blijven zoeken!! Wie weet vind je hem nog.

   Verwijderen
 2. jammer dat ie weg gaat, is echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is alles allemaal al weg en de uitverkoopbakken daar zitten ook amper lakjes in. Gelukkig heh ik deze al :) Erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Haarlem hadden ze gister wel nog behoorlijk wat afgeprijste Catric, maar in Zaandam ook al niet meer.

   Verwijderen
 4. Prachtig lakje. En de namen vind ik ook altijd zo leuk, hoe verzinnen ze het haha
  Ben net afgelopen woensdag een lakje van Catrice wezen halen maar heb niet op uitverkoop bakken gelet eigenlijk. Jammer, had deze ook nog wel willen scoren. En ons Kruitvat is te klein, daar verkopen ze geen Catrice helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De namen zijn idd erg leuk! Wij hebben 2 kruidvatten in de stad, de ene heeft idd ook geen Catrice.

   Verwijderen
 5. Ik heb hem ook, nog niet gebruikt, maar hij staat je goed zeg!
  Ik vind inderdaad de shimmer goed zijn best doen! Al met al TOP! Geweldige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook, heb hem nu ook op =) Hij is echt heel mooi, dekt inderdaad al met 1 laag maar vind zelf 2 lagen toch net iets mooier. Vooral mooi in de herfst/winter! Nu ik hoor dat 'ie uit het assortiment is, zal ik er zeker zuinig op zijn! =)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations