vrijdag 10 augustus 2012

Misa - A Sunny Smile Makes Me Go Wild

Vandaag ga ik voor het eerst een lakje van Misa swatchen. Goede verhalen heb ik er zeker over gehoord, maar toch hield de prijs mij altijd een beetje tegen. Misa is voor ons hollanders enkel online te bestellen, je betaald toch al snel 7 euro voor zo'n flesje, dan komen hier nog de verzendkosten bij.. Toen de webshop Alice & Jo Misa in de aanbieding gooide en ik de lakjes kon scoren voor 2,50 bestelde ik er uiteraard een paar! Helaas is de service van de webshop mij erg tegengevallen. Hier vertel ik hieronder meer over!

This is my first Misa swatch! I heard a lot of good stories about Misa, but the price holded me back for a very long time. We dutchies can only buy them on the internet and a bottle costs like €7,- without shipping costs.. When the webshop Alice&Jo had a sale with Misa for €2,50 I couldn't hold myself, I just had to try this brand! Unfortunately the service of this webshop isn't something to write home about, later more about this.

Ik zocht vier lakjes uit in de webshop. A sunny Smile Makes Me Go Wild was één van deze lakjes, dit lakje ga ik jullie vandaag laten zien. Laten we het eerst maar even over het lakje hebben! Dit is een ontzettende felle gele neon lak. Ah super, love it!

I picked out four polishes on the website. A sunny smile makes me go wild was one of them, I'm showing you this polish right now. So let's start with this polish instead of the bad service. This polish is a really bright neon yellow polish. Ah love it!

In real life is dit lakje nog veel feller als op de foto's. Mijn camera heeft altijd een beetje een schrikeffect op neons. Jammer genoeg is de dekking niet optimaal. Op bovenstaande swatches heb ik twee lagen aangebracht, je ziet nog steeds hier en daar mijn nagel erdoorheen. Later heb ik de lak aangebracht over een witte basis, dit is echt geweldig. Over een witte basis is de lak nog feller en heb je maar één laagje nodig!

In real life this polish is way brighter. My camera is a bit scared of really bright neons. Unfortunately the coverage of this polish isn't that great. I used two coats and I still had some VNL. Later I used this polish over one coat of white. Awesome! The polish turned out brighter and I just needed one coat!

Dan kom ik nu even terug op de webshop Alice&Jo. Ik weet dat er veel zijn die een goede service hebben met deze webshop. Helaas kreeg ik een verkeerde bestelling binnen. Ik miste een lak en kreeg een compleet ander lakje ervoor terug. Na wat mailcontact boden ze mij aan om het lakje terug te sturen (op eigen kosten, dit zou pas vergoed worden wanneer zij de lak in goede staat ontvangen!), deze optie vond ik erg vreemd, PostNL is voor mij niet betrouwbaar genoeg, de meeste webshops zenden de juiste lak ook direct na! Nope Alice&Jo doet dit niet, ik kreeg een beetje het idee dat zij niet de verantwoordelijkheid wilden nemen voor de gemaakte fout. Uiteindelijk kon ik gaan bijbetalen om het juiste lakje te ontvangen, ja bijbetalen.. Vervolgens heeft het drie weken geduurd voordat ik de juiste lak binnen kreeg. Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt verbaasd was, dit heb ik echt nog nooit meegemaakt! Ik heb ook besloten niets meer te bestellen bij Alice&Jo, ik heb meerdere dames gesproken die foute bestellingen binnen kregen (het gebeurd dus vaker!!) en waarbij er niets gedaan werd. Jammer maar dit soort webshops vind ik het niet waard!

Let's come back at my order at Alice&Jo. So I ordered 4 Misa polishes. After a few days I recieved them, but not the right polishes. 3 Of them were right, the fourth was a completely different polish, so I missed one of my ordered polish. I mailed them and it took like 4 days before I recieved an answer. They told me I could send back the polish (at first on my own costs, they would pay me back if they recieved the polish in a perfect state) so I can't trust PostNL for those things, they always mess something up. I just had the idea Alice&Jo didn't want to admit the fault they made. A few mails later I had to pay extra money for the right polish, I gave up and paid. Well it took three weeks before I finally recieved the right polish. I'm seriously surprised by the bad contact with this webshop. I've talked multiple ladies on twitter who told me that they've also recieved wrong products (so this is like normal for them?) and also didn't got a solution or they didn't respond their emails. Too bad but this webshop is definitely not worth it!

Hoe zijn jullie ervaringen met deze webshop en uiteraard met Misa lakken? / What are your experiences with this webshop? And ofcourse, what do you think about Misa polishes?

8 opmerkingen:

 1. Oehh.. erg jammer van zo website. Het kleurtje is gelukkig super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is wat je noemt: Vreselijke service..
  Wel mooi lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Wat heb je mooie nagels! En wat een kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb altijd goede service gehad bij Alice & Jo, maar erg jammer dat ze het zo oplossen. Of nou ja, eigenlijk niet oplossen! =/

  Wel een prachtig kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd Vera beetje jammer hoe ze het niet opgelost hebben!

   Verwijderen
 5. Wat jammer van je ervaring met Alice&Jo. Ik bestel nooit nagellak online, dus kan er niet echt over mee praten. Maar ik begrijp wel dat het wat minder 'voelt'. Maar oh wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations