maandag 28 januari 2013

Eyeko - Military Polish

Misschien zegt het merk Eyeko je wel helemaal niets en misschien ook wel wanneer je al wat langer mee gaat in het wereldje van nagellakfreaks! Zo'n twee jaar geleden kwam het merk Eyeko met verschillende leuke nagellakjes, helemaal hip toen! Ik vond in mijn kast nog een ongeswatchte Eyeko lak terug, Military Polish. Timing, ik was namelijk op zoek naar een mooie donkergroen!

Alle lakken van Eyeko hebben op het flesje een soort van 'spreuk' staan. Zo staat er onder Military polish: For brave nails. 1 Ding is in ieder geval zeker donkergroen is dit lakje, maar dan ook écht donkergroen. Zelf vind ik de kleur iets te donker, in plaats van naar groen neigt hij ook heel erg naar bruin toe. 


De lak heeft een crème finish dus verder niets geks. Misschien dat ik hem leuker had gevonden met een shimmertje of glitter, who knows! De lak brengt ook niet helemaal gelijkmatig aan, sommige stukken op mijn nagel hebben een iets lichtere kleur dan andere delen. 

Ik heb op bovenstaande swatches twee dunne lagen lak aangebracht. Dit is genoeg voor een dekkend resultaat. Uiteindelijk toch niet helemaal mijn kleur maar misschien dat ik met dit lakje nog eens een leuke army nailart maak!

Wat vinden jullie van de kleur van military polish?

5 opmerkingen:

 1. Hhmmm....tja, ik ben er niet kapot van. Misschien leuk als ondergrond voor een nailart of een glitter topcaut erover. Ik ken het merk niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een aparte kleur, en dat is echt mijn ding! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Apart kleurtje! Al zou ik hem zelf niet zo snel dragen, wss zou ik m wel in een nail art gebruiken!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations