donderdag 3 januari 2013

[Haul] Nieuwe Lakken!

Tijdens de Kerstperiode kreeg ik wat nieuwe nagellakken die jullie al kort voorbij hebben zien komen in de Instagram post. In december kocht ik zelf ook nog wat nieuwe lakken (3 lakjes maar!) en in dit artikel laat ik jullie de nieuwe lakken zien. Zo hebben jullie meteen weer een idee wat er de komende weken op de planning staat!

Ik ga eerst beginnen met de drie lakken die ik zelf kocht in december. De fantasia collectie van Essence. Eigenlijk bestaat de collectie uit vier lakken, maar de laatste lak, een champagnekleur vond ik erg streperig ogen en heb ik laten liggen. Hierboven van links naar rechts: Queen of my cloud castle, take a ride on pegasus en elves like lilac.


Met Kerst kreeg ik nog een leuk minisetje met pastellakjes van de Hema (lichtroze, koraal, mint en lichtblauw) en twee aparte lakken van de Hema. Een supermooie roze soort van holografische lak nr 826 en een paarse soort van holografische nagellak nr 827. De roze draag ik op dit moment als pedicure.

Ook kreeg ik met Kerst een erg leuk setje met lakjes van Paris Memories. De verpakking geeft aan dat het nagellakjes met geur zijn, dus ik ben erg benieuwd! Binnenkort natuurlijk een review of de lakken wel echt lekker ruiken! Daarnaast nog twee aparte nagellakjes van Paris Memories, dit zijn de nieuwe verpakkingen van dit merk. De lakken zijn o.a. te koop bij de Dirx drogist en de Douglas.

Als laatste kreeg ik ook nog vier lakken van Miss Sporty. De eerste is een disco tech nagellak, hij lijkt op een doorzichtige topcoat en ik weet nog niet helemaal waar hij voor is maar ik heb het idee dat het een soort van backlight nagellak die licht geeft in UV licht. Daarnaast nog een metal flip nagellak en twee glitterlakjes. De roze glitterlak had ik nog niet maar de glitterlak daarnaast had ik wel al. Nog even kijken wat ik hiermee ga doen dus!

Hebben jullie nog leuke cadeautjes gehad in de maand december?

11 opmerkingen:

 1. Oh, ik ben wel heel erg geinteresseerd in de lakken van Miss Sporty. Ziet er gaaf uit. Waar koop je dat eigenlijk? Bij Kruitvat toch of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Miss Sporty is te koop bij de Etos, Dirx Drogist, Dio drogisterij en volgens mij ook de DA! Alleen de kruidvat niet!

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Vooral de rode geurlak ruikt heeel lekker. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb jij ze ook? Ben echt benieuwd of ze echt lekker ruiken, heb al eerder nagellak met geur gehad maar dat rook allemaal zo smerig en chemisch!

   Verwijderen
 3. De discotech van miss sporty is idd een topcoat die licht geeft onder blacklight! De geurnagellak ben ik erg benieuwd naar! & ik heb mezelf beloofd bijna geen nagellak meer te kopen, dus ik kreeg geen nagellak onder de kerstboom.. :(
  Xxx minke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoiets vermoedde ik idd al! Ga alleen nooit naar de disco aangezien ik mezelf daar echt te oud voor vind inmiddels! Ik koop zelf ook haast geen lak meer, alleen nu en dan een LE van Essence. Alle andere lakken hierboven heb ik gekregen.

   Verwijderen
 4. De discotech van miss sporty is idd een topcoat die licht geeft onder blacklight! De geurnagellak ben ik erg benieuwd naar! & ik heb mezelf beloofd bijna geen nagellak meer te kopen, dus ik kreeg geen nagellak onder de kerstboom.. :(
  Xxx minke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de discoteck is een succes overdag een glimmende topcoat , savonds een mooie uv goed te gebruiken op natuurlijke nagels en gel en acryl egt supper!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations