maandag 21 januari 2013

Hema - Nr 143

Vanmorgen vroeg kwam er al een advertorial online met een portie jassenpret! Natuurlijk heb ik vandaag ook weer de dagelijkse dosis aan nagels! Soms tijdens het zoeken naar lakjes kom je nog wel eens zo'n lakje tegen die je al járen hebt maar waar je nooit echt tijd aan besteed hebt. Het lakje die ik vandaag ga laten zien is zo'n lak!

Nr 143 is een mooi donkerroze lakje met een shimmer finish. Ik ben geen groot roze fan, maar wanneer ik zo'n roze lak draag betrap ik mijzelf er toch wel op dat ik het erg mooi vind en vooral oogt het vrouwelijk, net zoals rood!


Dit lakje heb ik denk ik al zo'n twee à drie jaar en komt uit de Longlasting collectie. Deze collectie bestaat nog steeds maar ik weet niet precies of ze dit lakje nog verkopen, maar er zal vast wel iets vergelijkbaars zijn!

Het lakje brengt ondanks zijn leeftijd nog prima aan, de kwastjes van de lakken van de hema zijn praktisch niet veranderd in al die jaren en ik vind ze fijn lakken. Ik heb op bovenstaande swatches 2 lagen lak aangebracht voor een dekkend resultaat!

Hebben jullie ook zo'n stiekeme beauty waarvan je het bestaan voor lange tijd niet wist in je stash?

7 opmerkingen:

 1. Wow, wat een lange nagels! Ik vind het een mooi kleurtje. Heb wel vaker dat ik nagellakken vergeet, dan kom ik ze weer tegen en dan is het altijd feest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Mn nagels hebben nu ook wel de max lengte bereikt! Binnenkort zullen ze wss wel weer wat korter gemaakt worden! Toch wel leuk idd als je zo'n hidden beauty ontdekt in je stash!

   Verwijderen
 2. Mooi lakje! In mijn stash zullen vast ook wel hidden beautys te vinden zijn haha.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk dat iedereen dat idd wel heeft! Toch eens gaan zoeken! ;-)

   Verwijderen
 3. Mooie kleur, prachtig. En inderdaad wat een mooi lange nagels, dat lukt mij nooit, de ringvinger en middelvingernagels breken altijd op een bepaald punt :-( Ik heb nog verschillende lakjes waarvan ik me steeds voorneem om ze vaker te gebruiken, maar er komt altijd wat nieuws bij dus kom ik er niet altijd aan toe ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations