vrijdag 4 januari 2013

Miss Sporty - Nr 2235 (Metal Flip)

Begin december liet ik jullie mijn eerste Metal Flip lak van Miss Sporty zien. Met Kerst kreeg ik nog een lakje uit deze collectie en zo swatchte ik dit lakje voor vandaag. Laten we even kijken of ik net zo enthousiast ben over dit lakje dan over nr 030!

Dit lakje hoort bij de collectie van duochrome lakken van Miss Sporty, het eerste wat mij opviel was dat het duochrome effect bij dit lakje ver te zoeken is. Wanneer je naar de lak kijkt in het potje zie je wel een paars/blauw/goude duochrome gloed, maar helaas op de nagels niet!


Hierboven zie je het effect welke de lak wel geeft, hij veranderd een beetje van roze naar oranje/goud. Toch nog een klein beetje duochrome, maar je moet wel echt goed zoeken. Zonder lichtinval lijkt de lak gewoon lichtroze.

Ik moet zeggen dat ik de dekking wat minder vond, het eerste laagje was amper zichtbaar en de lak dekte pas een beetje bij drie lagen. Toch vind ik de kleur en het lichte effect best leuk maar ben je echt op zoek naar een duochrome lak? Dan zou ik toch kiezen voor nr 030!

Hebben jullie al Metal Flip lakken uitgeprobeerd?

 

23 opmerkingen:

 1. Nee. Eerlijk gezegd vind ik de lakjes niet zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zelf deze wat minder, maar heb er ook een nailart over gemaakt en toen was hij best leuk als basis! Het andere lakje uit de metal flip collectie vond ik zelf wel een leuke duochrome!

   Verwijderen
 2. ik heb ze nog biet getest maar ik vind het niet egt een succes , ik ga zo lekker naar de action kijken wat ze nogmeer hebben en of ze nog spulle hebben die ik niet heb haha ik doe alle nail art etc vooral op acryl nagels ik ben daarvoor in opleiding binnekort ook maar een blog aanmaken om alles op te zetten haha x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Action heeft inderdaad erg leuke spulletjes! Succes met je opleiding, ik heb zelf een opleiding voor gelnagels gedaan en mijn certificaat behaald. Zo als hobby erbij is het hartstikke leuk! Het nailarten heb ik mijzelf gewoon aangeleerd, oefening baart kunst. Ben ook van mening dat je echt de feeling voor het nailarten moet hebben, gewoon ervan genieten! Bij mij zijn dat rustmomentjes :)

   Verwijderen
 3. Ik heb ze niet Aangeschaft, dit kleurtje was de enige die mrt echt aanstond..
  Maar jammer dat het duochrome zo ver te zoeken is. Het had anders een nog mooier lakje geweest.xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd! Als hij echt een mooi duochrome effect gehad zou hebben zou ik hem zelf denk ik ook een stuk mooier vinden!

   Verwijderen
 4. Niet echt mijn kleurtje, maar misschien kun je er wel goed mee stempelen? Vaak wel met van de metallic achtige kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm ik weet het niet! Zal het eens proberen, ik denk eigenlijk van niet doordat de dekking zo slecht is, 3 lagen! Dan zal het met stempelen denk ik bijna niet te zien zijn, maar ik zal het eens proberen! Het wordt weer hoog tijd voor een stempeltestje! :)

   Verwijderen
 5. Ik heb wel staan twijfelen, maar heb geen lakjes uit de Metal Flip collectie gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je nr 030 ook gezien? Die vond ik zelf wel erg leuk en die heeft een mooi duochrome effect!

   Verwijderen
 6. Wonderful, This article is to help me increase my knowledge. Ukraine Business Visa allows several foreign nationalities to enter Ukraine for business ventures.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I appreciate you sharing this wonderful content with us. Thanks for adding value and click on the link to apply for an Indian business visa. Now it is easier to apply for an e-visa to India.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow , I love reading an informative blog that provides you with valuable
  information within a reasonable amount of time. The emergency visa Vietnam Is open and you can read all about the Vietnam visa here. This website makes my Vietnam journey more interesting and fantastic.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It's a great pleasure to discover your site by accident, while I was searching on Google for something else, nevertheless I'm here now and would just like to say thanks for a fantastic post. From all over the world, visitors can fill out a Turkey visa application online and receive their visa by email.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I can't believe I've never been to this site before, but after going through some of the posts I realized it's new to me. Anyhow, I'm glad to have found it. I would just like to say thanks for a fantastic post. From all over the world, visitors can fill out a Turkey visa application online and receive their visa by email.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. What a thought-provoking piece! Your exploration of complex ideas and unique viewpoints truly captured my attention. I found myself immersed in your writing, eagerly absorbing every insight you shared. Your ability to challenge conventional thinking is commendable, and I applaud your efforts in sparking meaningful discussions. I'm looking forward to reading more of your engaging content in the future.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations