woensdag 9 januari 2013

Nailart: Madeliefjes

Degenen die mij via Instagram volgen hebben al een kleine sneak peak van deze nailart gezien, de madeliefjes! Toen ik het groene lakje High Line Green uitprobeerde schreeuwde de lak gewoon om lentebloemetjes!

De nailart lijkt heel ingewikkeld, maar als je eenmaal weet hoe je deze leuke madeliefjes kunt maken is het eigenlijk zo gepiept! Je hebt maar drie dingen nodig voor deze nailart, namelijk:
- basiskleur
- stripers
- dottingtool


Nadat de basiskleur goed droog is gaan we beginnen met de madeliefjes. Ik heb hier een witte striper van Max voor gebruikt. De madeliedjes zijn eigenlijk gewoon opgebouwd uit simpele sterretjes. Je zet dus een horizontaal streepje, een verticaal streepje, een schuin streepje en nog een schuin streepje. Dit is het begin van het madeliefje! 

Als laatste maak je het gele hart van de bloem. Je kunt een stipje zetten met een striper of een nagellakkwastje maar het mooiste is een stipje met een dottingtool. Ik heb hier max - neon yellow (striper) gebruikt en wat lak op het puntje van de dottingtool gedaan. Vervolgens heb ik in het midden van de bloem een stipje gezet. 

Gaan jullie de madeliefjes uitproberen?

6 opmerkingen:

 1. Super leuk en simpel. Ik moet alleen even shoppen voor zo'n gifgroen lakje. Heb wel groen maar is net weer even anders en deze is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk lente kunstwerk!

  Op Instagram krijg ik al je nailarts te zien en ik vind dat je er zo goed in bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik plaats niet alle nailarts op Instagram maar meer zo nu en dan een kleine sneak peek, anders is straks niemand meer geinterresseerd in wat ik op mn blog plaats haha!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke nail art! Nu krijg ik nóg meer zin in de lente!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations