dinsdag 29 januari 2013

[Review] Pink Tease Glitterlakken #2

Afgelopen zaterdag liet ik jullie al deel 1 van de Pink Tease glitterlakken zien. Artikel gemist? Klik hier om hem terug te lezen! Vandaag ga ik verder met deel 2! De laatste drie glitterlakken. Hierboven zie je de drie glitterlakken van Pink Tease terug met de basiskleuren die ik onder de lakken gebruikt heb.

Rode glitter
Zonder flits


Met flits
Het eerste lakje van vandaag is de rode glitterlak, meteen mijn favoriet van deze 6 lakken! De rode glitterlak is iets anders dan de overige. Deze lak bevat een lichte rode basis met heel veel fijne glitters. Als basis heb ik Color Club - Vintage Couture gebruikt. Daaroverheen heb ik 2 lagen van de rode glitterlak aangebracht.

Holografische ruitjes
Zonder flits
Met flits
Het tweede lakje is helemaal anders dan alle vorige! Dit lakje bevat namelijk geen ronde glitters maar ruitjesglitter. Deze ruitjes hebben een holografisch effect en zien er superleuk uit over verschillende kleuren. Hierboven heb ik Catrice - Aretha's r-e-s-p-i-n-k als basis gebruikt met daaroverheen de ruitjesglitter. Deze ruitjes laten zich lastig op de nagel aanbrengen, doe je dit in laagjes dan heb je misschien 1 à 2 ruitjes op een nagel. Je moet dus even goed in het potje vissen en de ruitjes op hun plek leggen, maar het is het helemaal waard!

Oranje glitter
Zonder flits
Met flits
Het laatste lakje is een oranje glitterlak. Deze glitterlak bevat van alle lakken de meeste glitter en hebben een iets kleiner formaat dan de overige glitterlakken. Als basis heb ik hier Essence - Reach Peach gebruikt met daaroverheen 2 lagen van de oranje glitterlak. Deze glitters laten zich goed verspreiden en hebben geen extra hulp nodig.  

Conclusie: Erg leuke lakjes voor een zacht prijsje. Ik vind het zelf erg leuk dat de glitterlakken allemaal iets anders zijn, zo heeft de ene hele fijne glitter en de andere grovere of een heel andere vorm. Zo kun je zelf beslissen waar je op dat moment zin in hebt. Mocht je het gemist hebben deze Pink Tease lakken komen bij de Big Bazar vandaan en kosten per stuk €0,99.

Welke lak is jullie favoriet?

11 opmerkingen:

 1. Ik vind de holografische ruitjes erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel he! Valt toch niet tegen voor dat kleine prijsje!

   Verwijderen
 2. Die holografische ruitjes zijn errug leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie lakjes!
  Die ruitjes zijn echt heel leuk, dat zie je niet zo vaak :-)Mooie combinaties heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk he! Weer eens wat anders, hou wel van aparte dingen!

   Verwijderen
 4. Vind de eerste prachtig! De tweede is lastiger voor me, heb hele bolle nagels en die dingen steken dus altijd uit. Maar wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat is best vervelend! Maar dit soort glitterlakken (ook de ruitjes) liggen heel plat op de nagels dus wie weet valt het dan nog wel mee met uitsteken!

   Verwijderen
 5. Ik wil de ruitvormige graag scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de Big Bazar! (Moet je die natuurlijk wel in de buurt hebben!)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations