zaterdag 26 januari 2013

[Review] Pink Tease Glitterlakken #1

Zo ongeveer twee weken terug kocht ik een aantal leuke glitterlakken bij de Big Bazar. De lakken zijn van het merk Pink Tease en kosten €0,99 per stuk. Vandaag review ik de eerste drie lakken voor jullie! De lakken zijn echt bedoeld als glitter topcoat dus een basiskleur is een must. Hierboven op de foto heb ik de basiskleuren naast de glitterlakken gezet!

Groene glitter
Zonder flits
Met flits

Als eerste de groene glitter lak. Ik heb geen namen of nummers kunnen ontdekken op de lakken helaas, maar dat mag de pret niet bederven! Als basiskleur heb ik Catrice - ACID/DC gebruikt. Daaroverheen heb ik twee lagen van de glitterlak aangebracht. Deze groene glitterlak heeft een ietwat vieze geur en je moet de glitters een handje helpen om goed te verspreiden over de nagel. Wanneer alles eenmaal zit is deze combinatie erg leuk!

Roze glitter
Met flits
Zonder flits
Het tweede lakje is de roze glitterlak. Deze lak bevat hexagon vormige roze glitters die een heel licht holografisch effect hebben. Ik heb de roze glitters aangebracht over Catrice - Put Lavender On Agenda. Deze lak stinkt veel minder dan de groene glitterlak deed. Wel moet je net zoals bij de groene glitters een klein beetje de glitters op hun plek leggen met het kwastje anders verdelen deze zich niet mooi over de nagel. Ook hier heb ik twee lagen van de glitterlak gebruikt, ook deze combinatie vind ik erg leuk!

Blauwe glitter
Met flits
Met flits
Het laatste lakje van dit artikel is het lakje met de blauwe glitters. Deze heb ik aangebracht over Catrice - Pool Party At Night. De blauwe glitters hebben ook een licht holografisch effect. Deze glitters laten zich wat makkelijker aanbrengen. Hierboven het resultaat met twee lagen van de glitterlak, hierbij heb ik de glitters geen extra handje geholpen om op de juiste plek te blijven!

Conclusie: Het blijven natuurlijk budgetlakken en van dit soort budgetlakken kun je natuurlijk geen omverblazend effect verwachten. De prijs en kwaliteit verhouding vind ik persoonlijk goed overeen komen! De glitters hebben allemaal een leuk licht holografisch effect en zien er over verschillende lakken erg leuk uit! Je moet wel even over de geur heenkomen en soms een beetje de glitters een handje helpen maar verder vind ik ze erg leuk!

Welke van de drie vind jij het mooist?

11 opmerkingen:

 1. Ik zag ze ook liggen en heb alleen de blauwe gekocht. Inderdaad lekker goedkoop, maar ook bij mij spreidden de glitters zich moeilijk.
  Ik vind de roze er ook wel heel leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, je moet ze inderdaad een handje helpen! Wel vond ik de blauwe de glitters het best verspreiden, de andere 2 gingen wat lastiger!

   Verwijderen
 2. Oh ziet er leuk uit zeg!
  Ik was erg benieuwd naar de swatches, het is niet teveel glitter, je kan zelf bepalen hoeveel laagjes je doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd! Je kunt dus zelf bepalen hoeveel glitters je op je nagels aanbrengt!

   Verwijderen
 3. Ik heb al veel gehoord over dit merk. Lijkt me een erg leuk merk om in je stash te hebben.
  Wist je overigens al dat ze nu ook bij de Action Caviar-setjes verkopen voor €0,75????? Hoe leuk!:P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik heb het gehoord! Ben super nieuwsgierig maar heb tot mijn verjaardag even een Action ban (tot woensdag dus dat valt nog wel mee :)). Heb ook al in een flits wat setjes met minilakjes gezien. Ik word soms écht hebberig van die Action hihi!

   Verwijderen
 4. De middelste zonder twijfel. Ik ben dan ook wel fan van roze tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De middelste vind ik ook het leukst! Misschien komt dat ook door de leuke kleurencombinatie van lavendel en roze glitter!

   Verwijderen
 5. Doe mij maar de tweede combi :D Stylish!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de roze en blauwe glitterlak. Ik heb ze ongeveer 2 maanden geleden gekocht en toen hadden ze nog een gekleurde dop! Wat grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de bacecoat van catrice vind ik heel lekker smeren. zeker mijn lievelings merk

  (ik vind de roze ook de leukste combi)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations