zondag 13 januari 2013

Nailart: Nail Wraps

Gisteren liet ik jullie al een uitgebreide review zien van de Primark Nail Wraps. Vandaag ga ik jullie de nailart laten zien, het resultaat dus van de nail wraps. Ik heb ervoor gekozen dit in een apart artikel te doen omdat anders het artikel met de review zelf veel te lang zou worden. Kijk je mee naar het resultaat? Ik zal er verder ook nog iets over de houdbaarheid bij vertellen!

Ik moet er alvast bij zeggen dat het resultaat er in real life veel beter uitziet dan op de foto's. De nail wraps hebben een metallic printje welke enorm weerkaatst tijdens het maken van foto's. Zoals je hierboven kunt zien geven de nail wraps geen enorm nep gevoel, je ziet niet overal vouwen zitten welke een enorm voordeel zijn!


De stickers plakken enorm goed, nu ik dit schrijf heb ik de nail wraps al 3 dagen op. Hier en daar zijn er wat kleine randjes afgesleten maar dit valt niet eens op doordat de wraps zelf al doorzichtig zijn met daaroverheen het printje.

Tijdens het aanbrengen heb ik geen enkele sticker kapot gemaakt, ze zijn dus enorm stevig. Wanneer ze niet goed zitten kun je ze eraf halen en opnieuw opplakken, zo haal je ook het grootste deel van de vouwen eruit. Het is wel aan te raden om een dikke laag topcoat over de nail wraps aan te brengen anders vallen de wraps er tijdens een warme douche af!

Conclusie: Een topproduct, helemaal voor de prijs die je ervoor betaald! €1,50 voor 20 wraps (hier kun je dus 1x al je vingernagels mee vullen en 1x al je teennagels) is bijna niets. Daarnaast zijn de wraps handig in gebruik en blijven ze goed zitten. Ik heb eigenlijk niets negatiefs kunnen ontdekken!

Wat vinden jullie van het resultaat?

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het resultaat geweldig. Zo jammer dat er geen Primark bij mij in de buurt zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil best een keer voor je naar de Primark om iets te halen hoor!

   Verwijderen
 2. Zoveel positieve reviews lees ik niet over wraps, dus zal dit zeker het proberen waard zijn. Maar ik ben een beetje lui, dus zal ik lakken toch leuker vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet inderdaad ook zeggen dat dit de eerste keer was dat dit soort wraps mij goed bevallen! Die full nail decals vond ik een drama en andere stickers leken net een kreukelzone!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations