donderdag 3 januari 2013

Instagram #1

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook weer een dosis aan persoonlijke artikelen, jullie vinden het leuk om te lezen en ik vind het leuk om zelf ook nog even terug te kijken op de afgelopen week! Vandaag start ik dus weer opnieuw met deel 1 van de Instagram posts. Niet alle foto's komen in dit artikel voorbij, je kunt me ook persoonlijk volgen op Instagram zelf: sylvia_nailartcreations.

Na de Kerstdagen was de Kerstboom al zo verschrikkelijk dood (en Verschoor kon zich niet gedragen met de Kerstspullen :P) dat we alles hebben opgeruimd. Verschoor zit hier heerlijk te staren naar een doos kerstballen, hmm ja het rolt en glitterd eh..

Bij een nieuw jaar hoort een nieuw kapsel? Nah niet helemaal maar ik dacht doe eens gek en heb dus 1 lok van mijn blonde haar rood geverfd. Hierboven vond ik het wat licht uitgevallen en heb ik het 's middags nog eens opnieuw geverfd. 


Dit vind ik zo'n mooie foto van Verschoor, echt een fotomodelletje! 

Dit is voor Verschoor een vrij normale houding om in te slapen, oh wat cute!

Met Kerst kreeg ik een leuke opbergbak, hierboven heb ik hem gevuld met alle knutselspulletjes die ik hiervoor bewaarde in plastic tassen. Als Pabostudent ben ik voor mijn stage veel bezig (vooral rond Sinterklaas/Kerst) met leuke knutsels, aangezien mijn muzikale kant diep triest is kan ik het gelukkig een beetje goed maken met mijn creatieve kant!

Tas vol nieuwe lakken die wachten om geswatcht te worden, moet dit allemaal nog even opruimen net zoals de 30 andere lakken die op mijn bureau rondzwerven *oeps*. Vanmiddag een artikeltje met al deze nieuwe lakken!

Voor de meesten is het lekker vakantie maar mijn vakanties bestaan eigenlijk altijd uit verslagen typen en leren voor toetsen. Zo ook deze vakantie, alleen de Kerstdagen en oudjaarsavond heb ik vrij gehouden om leuke dingen te doen. Alle overige dagen ben ik toch echt bezig met schoolwerk.

Naast al dat schoolwerk maak ik natuurlijk wel nog tijd over voor wat ontspanning. Mijn ontspanningsmomenten bestaan eigenlijk altijd uit nagels lakken! Hierboven een preview van een madeliefjes nailart!

Vlak voor het nieuwe jaar ben ik nog druk bezig geweest met het maken van een filmpje met alle nailarts van 2012 en wat waren dat er veel zeg! Klik hier voor het artikel met filmpje.

Mijn oudjaarskapsel+nagels. Mijn haar heb ik lekker makkelijk ingevlochten met knot aangezien ik 's nachts vuurwerk zou gaan afsteken is lang los haar niet zo makkelijk. Het artikel met mijn nagels is hier te vinden!

Voor oudjaarsavond maakte ik voor het eerst cakepops. Oke dat was écht geen leuk werkje, de lollies vielen elke keer van hun stokjes af, argh! Gelukkig smaakte ze beter dan ze eruit zagen!

Dan sluit ik deze post af met een lieve Verschoor op oudjaarsavond. Hij zat lief op zijn kont en sukkelde zó in slaap hihi! Gelukkig heeft hij geen last gehad van het vuurwerk want meneer is niet bang! Ik heb dus een lekkere rustige en gezellige jaarwisseling gehad! 

Voor 2013 heb ik verder maar 1 doel en dat is toch wel mijn rijbewijs halen! Nog even doorsparen en dan hopelijk rond Maart beginnen met rijlessen! Jullie nog goede voornemens?

4 opmerkingen:

 1. In 2013 ga ik vaker koken en ik zal niet meer dan 500 nagellakjes kopen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi goede voornemens zijn er om gebroken te worden:-P Dus dat worden vast meer dan 500 lakken;-). Nee hoir, denk dat het je wel gaat lukken! Ik moet zeggen dat ik zelf bijna helemaal geen lakken meer koop, ben zelf vooral druk met sparen. Heb al zoveel lak dat ik echt niet nog meer nodig heb!

   Verwijderen
 2. Die foto van Verschoor is echt aandoenlijk en inderdaad mooi.
  Ik heb nog lang niet genoeg lakken maar helaas ook geen geld en bovendien heb ik nog een andere hobby die duur uit kan vallen als ik niet uit kijk en daar moet ik ook echt op bezuinigen. Is me vorig jaar gelukt dus moet dit jaar ook want ik moet sparen voor een andere auto. Leuk die rode lok. Je ziet niet zo goed dat het rood is, lijkt meer bruin, maar ik geloof je op je woord hoor :-)
  Ik heb dit ook een keer gedaan maar dan in strengen zeg maar. Ik had over mijn gehele haar rode strengen laten verven. Stond wel cool.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi mooie foto hè! Ben echt gek op het moppie, vanmiddag kwam die gekkerd me opeens een plastic wobbel oogje als 'cadeautje' brengen! Hij had gewoon zijn speelgoed zitten slopen haha!
   Ik ken het probleem van dure hobby's, nagellak is per potje niet zo duur maarja je koopt er al snel meer en dan wordt het wel duur! Moet zeggen dat ik me de laatste tijd goed kan inhouden, koop nog maar amper lakken en dan ook alleen als er een leuke actie is of wanneer er een gave LE is. Ben nu vooral bezig met dat ik zo snel mogelijk wil gaan beginnen met rijlessen dus daar sparen we het geld voor!

   Die lok is inderdaad mahonie, welke rood uitvalt. Op de foto hierboven had ik het één keer geverfd maar ik vond het zelf erg licht dus heb het daarna nog een keer geverfd maar ik moet zeggen dat de kleur nu al weer lichter begint te worden. Het is ook maar een kleurspoeling die 25x wassen houdt wilde het niet permanent kleuren omdat het dan meteen zo moeilijk is om het terug blond te krijgen. In strengen vind ik ook gaaf maar dat gaat me bij mezelf denk ik écht niet lukken haha!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations