woensdag 30 januari 2013

Nailart: Verjaardagsnagels! (Nagelfolie)

Het is vandaag 30 januari en dat betekend dat ik weer een jaartje aan mijn leeftijd kan toevoegen. Vandaag ben ik 20 geworden en voor deze gelegenheid wilde ik een keer wat feestelijke nagels! Met behulp van nagelfolie heb ik mijn nagels een lekker feestelijk tintje gegeven, dus daar komt ie hoor....!


Nagelfolie is een ontzettende leuke manier van nailart. Het is gewoon een soort van folie met leuk printje die je kunt aanbrengen op je nagels. Hoe je dit precies doet laat ik binnenkort in een how to filmpje zien!

Nagelfolie is echt ontzettend lastig om te fotograferen, vooral omdat het aan alle kanten weerkaatst! Ik heb mijn best gedaan maar de foto's laten wel meteen ieder plekje en kaal stukje zien, dit zie je in real life niet! Nagelfolie laat zich nooit perfect over de nagel aanbrengen vandaar dat ik een lak onder de folie heb aangebracht. Om jullie een wat beter beeld te geven van mijn nagels met folie hieronder een kort filmpje met het resultaat!


Nagelfolie blijft nooit heel lang perfect zitten, na een aantal dagen slijt het er wel af. Het is dus leuk voor een speciale gelegenheid, nu heb ik het dus voor mijn verjaardag gedaan! Ik vier mijn verjaardag verder niet vandaag, het is voor mij een gewone dag, zelfs met een toets, maar in het weekend ga ik het pas echt vieren. Waarschijnlijk heb ik tegen die tijd alweer een andere nailart hihi!

Wat vinden jullie van de nagelfolie?

30 opmerkingen:

 1. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

  En ik vind folie ook helemaal geweldig! Heb er zelf ook best wat.
  Alleen heb ik meestal het geduld niet om eerst de nagellak te laten drogen (a) dus als ik dan de folie erop doe trek ik de nagellak eraf..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Wat zonde zeg! Anders moet je ns proberen de dag van tevoren je nagels te lakken en de volgende dag de folie erop doen! Ik heb de lak zelf 10 min laten drogen en had verder geen problemen!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd!!
  En succes met je toets!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik heb dit keer alle stof keihard in mn hoofd zitten stampen dus hopelijk komt het wel goed!

   Verwijderen
 3. Happy birthday!
  Ik vond het geweldig om 20 te zijn- geniet ervan:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah thanks! Ja ze zeggen dat dat het beste deel van je leven is he! Ben benieuwd!

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met je verjaardag :-)
  i love nail foil en heb ook verschillende potjes in huis, pas geleden heb ik het nog gebruikt maar dan alleen voor een accentnagel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Echt waar? Bweh dan heb ik in mn drukte waarschijnlijk de foto's gemist! Ga na mn toetsweek weer flink blogs bijlezen haha!

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag. En je nagels zijn schitterend, ze glimmen zowat van het scherm af :-)
  Ben benieuwd naar de how-to-do film.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Haha ja ze stralen enorm, die folie is zo glimmend!

   Verwijderen
 6. Proficiat!! Ik moet mijn folie nog eens testen. Wel erg mooie folie heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Gewoon eens proberen joh, ziet er echt gaaf uit! Helaas slijt het ook enorm snel maar dat even terzijde!

   Verwijderen
 7. Happy birthday to you! Hartelijk gefeliciteerd!
  Supergave nagels! Die vallen zeker op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Mijn nagels hebben inderdaad zeker hun werk gedaan vandaag!

   Verwijderen
 8. Happy Birthday!
  En erg leuk dat folie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ziet er echt heel erg leuk en speciaal, deze nailfolie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Nagelfolie is zeker leuk om te bewaren voor iets speciaals!

   Verwijderen
 10. Gefelciteerd met je verjaardag! dat folie is heel gaaf!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd, hopelijk heb je een geweldige dag! En je nagels zien er zoals altijd weer prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Lief compliment! Mijn dag was een beetje hetzelfde als alle andere dagen, moest gewoon naar school voor een toets en verder weinig gedaan. Ga het dit weekend pas vieren dus waarschijnlijk zal ik me dan pas echt een beetje jarig voelen!

   Verwijderen
 12. Gefeliciteerd met je verjaardag, enjoy youre day!
  En wat een gave nagels, erg feestelijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. nog gefeliciteerd! Ik vind dit erg gaaf uit zien maar ik houd niet van folie dus ik hoopte dat t nagellak zou zijn :) helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 14. :O Veelste laat natuurlijk maar alsnog GEFELICITEERD!!!
  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I saw your film on youtube and i have got a question: which glue did you take there? i can not find a good glue.
  nice greetings and: great nails!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I've used a special foil glue. Most of the webshops which sell foils also sell foilglue. But when you apply the foilglue you have to wait 5 minutes until the foilglue turns clear (when you apply it on the nails the foilglue is white). Foils don't work with regular nailglue!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations