zondag 20 januari 2013

Nailart: Queen Of Trees

Iedereen droomt natuurlijk wel eens van zo'n mooi geldboompje in de tuin. In plaats van te blijven dromen heb ik dit concept gebruikt voor een nailart. Een beetje apart wel natuurlijk, maar zo zie je maar weer dat je inspiratie kunt halen uit de meest gekke dingen!

Met dit idee in mijn achterhoofd ging ik aan de slag. Als basiskleur heb ik hier Essence - Queen of my Cloud Castle uit de Fantasia LE gebruikt. Een mooie roze/peachy kleur. Helaas valt er aan mijn geldboom ook weinig te plukken, maar wie weet leveren de gouden takken iets op ;-).


Met een striper van Max begon ik vanaf de linkerbovenhoek met het maken van takjes. Ik heb hiervoor de stripers Max-Bronze gebruikt. Dit is een glitterstriper met bronzen glitter, maar door de achtergrondkleur lijken deze glitters net goud! De gouden takjes zorgen voor een mooi subtiel effect waardoor de nailart lekker rustig oogt. 

Helaas...een echte geldboom zal het nooit worden, maar dit is toch wel een leuk begin ;-)!

Fijne zondag! Maak nog iets leuks van de laatste dag van dit weekend!

7 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan! Ondanks dat het geen echte geldboom is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja was hij maar echt hè! Het zal toch bij dromen blijven :)

   Verwijderen
 2. Oeh mooi zo subtiel die gouden takken!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Hihi, ik weet wel waaraan ik mijn geld van de geldboom zal uitgeven...nagellak, nagellak en nog meer nagellak XD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha absoluut, hier hetzelfde! Er zijn nog zoveel prachtige lakken die ik wil maar op dit moment gewoon buiten budget liggen, ach ja... we moeten toch ergens van blijven dromen toch ;-)?

   Verwijderen
 4. Mooie combinatie! Was het inderdaad maar zo'n feest dat we een geldboom hadden...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations